De keyser Armand

Pikobello :-)

Goede service en prijs. levering was binnen 2 dagen binnen.

P.J.E. Meijer

Prima producten gekocht, een roze pruik en een Dame Edna bril.
Pruik en bril past prima, de fop shop in Breda heeft deze passende producten niet. Ik ga verkleed als Dame Edna.
Uitstekende...
Prima producten gekocht, een roze pruik en een Dame Edna bril.
Uitstekende postservice.

Zou ik niet direct weten, mogelijk volgend jaar een echte Dame Edna pruik, zie Dame Edna op youtube.

Sanne

Dit is een super ervaring! Meteen de dag erna in huis :)

Niks

Albert Holland

In de voorbereiding van mijn bestelling heb ik eerst bij de klantenservice navraag gedaan of ik bij FenF artikelen kan bestellen die qua maatvoering anders zijn dan hetgeen ik zocht. Daar kreeg ik... In de voorbereiding van mijn bestelling heb ik eerst bij de klantenservice navraag gedaan of ik bij FenF artikelen kan bestellen die qua maatvoering anders zijn dan hetgeen ik zocht. Daar kreeg ik snel een duidelijk antwoord op. Daarop heb ik mijn bestelling geplaatst en is mijn bestelling op tijd en in goede orde geleverd.

Voordat ik dit kon invullen heb ik nog even op jullie site gekeken, of ik gemakkelijk het door mij bestelde artikel (een opbergdoos met 54 vakjes van 6 cm) terug kon vinden want in eerste instantie... Voordat ik dit kon invullen heb ik nog even op jullie site gekeken, of ik gemakkelijk het door mij bestelde artikel (een opbergdoos met 54 vakjes van 6 cm) terug kon vinden want in eerste instantie was ik dat artikel op het spoor gekomen door te googelen met afbeeldingen. Dat ging prima! Eerlijk gezegd zou ik voor die opbergdoos nooit op een site met de naam Fun-en_Feest gekeken hebben als ik de foto niet tegen was gekomen. En jullie leveren veel meer artikelen die niet per sé aan feestelijkheden gelieerd zijn maar eerder met het beoefenen van allerlei hobby's. Misschien kan voor die categorie op de homepage meer reclame gemaakt worden. En dat brengt mij op een idee dat ik kreeg bij de "Inpakpapier rollen opbergen tas van € 14,90" die ik ergens tegenkwam. Wellicht is er bij mensen ook belangstelling voor deze tas als de maatvoering zodanig is dat er een opgerold matje of matrasje in past dat gebruikt wordt voor yoga- en gymnastiek oefeningen. Voor mijn vrouw heb ik zo'n tas gemaakt. Zij gaat een keer per week met vriendinnen gymnastiek doen en zij nemen daarvoor hun opgerolde matje mee, dat zit dan in een plastic zak in de fietstas en een opbergtas staat dan toch veel beter.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Beste klant,
We begrijpen heel goed dat het kopen op afstand soms lastig kan zijn. Vooral als u iets specifieks zoekt. Het is altijd super om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop, na advies van onze klantenservice.
Wij hebben u als dank een kleinigheidje gestuurd via een PB.

nvt

Ilse

Goede ervaring pakketje kwam snel goed beschermd voor als het kapot kon

Als iets kapot kan beter zelf verpakken en niet om wikkelen met bubbeltjesplatic

Levering op tijd dus goede communicatie en uitmuntende kwaliteit

Prima service en snel in huis

Betere beschrijving

Beaute boutique

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding