Vink

Super goed. Alles is keurig geleverd.

Zorg ervoor dat er een iets kleine verpakking aanwezig is. een doos zo groot, dat er een half huis in kon.

M.P.C. Koopman

Prima verzorgd

Peter Hellemond

Kwam de site tegen via Bol.com, betstelling direct bij jullie is ondanks de verzendkosten ook nog goedkoper, top. Snelle levering van de artikelen

Snelle levering, prima ingepakt en zag eruit zoals ik verwacht had

weet ik zo snel niet

Kende het voorheen niet. Kennis gemaakt via google. Gok gewaagd en ben harstikke tevreden!

Snelle service! Goed kwaliteit. Enige kleine min punt is dat ik me steeds opnieuw moest aanmelden elke keer als ik de site wegklik maar is niet heel erg.

HULTERMANS

Tot nu toe slecht! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en heb al twee keer een mail gestuurd.

Leverdata nakomen!!

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Als wij een bestelling versturen, ontvangt de klant per e-mail een teck en trace nummer. hiermee kunt u de bezorging volgen. Wij hebben dit nummer voor u nagekeken en zien dat u uw pakket inmiddels al heeft opgehaald.

Vlotte verzending erg tevreden hier over.

Ik had "kerstrozen" voor in de boom besteld en helaas waren de bloemblaadjes "verkreukeld en van de bloem verbogen" een paar uur met een lint alles tot een knop gebonden, nu lijkt het goed.
Dus...
Dus TIP : doe een lint of plastic hoesje om de bloemen

De service is prima had nog nooit van jullie gehoord kwam via bol.com bij jullie terecht.

geen idee dit was de eerste keer

Prima op tijd bezorgd. Binnen 2 dagen in de kersttijd. Knap

Foto's