nvt

Vlotte levering en prima materiaal

geeen

Lara van Hamme

Goed en snelle levering

Slecht! Er werd gezegd volgende dag in huis. Dit was niet zo. En ik had het dus nodig voor de volgend dag. Jammer genoeg hebben jullie je hier niet aan kunnen houden en heb ik dus voor niks iets bij... Slecht! Er werd gezegd volgende dag in huis. Dit was niet zo. En ik had het dus nodig voor de volgend dag. Jammer genoeg hebben jullie je hier niet aan kunnen houden en heb ik dus voor niks iets bij jullie besteld.

Hou je aan de afspraak

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Wij begrijpen dat het teleurstellend is, als een bestelling niet op de verwachte leverdatum wordt bezorgd. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren. Echter kunnen wij dit niet 100% garanderen, omdat wij gebruik maken van de diensten van een externe vervoerder. Als u een track en trace code heeft ontvangen (let op niet bij briefpost) kunt u uw pakket kunt volgen en de verwachte leverdatum in de gaten houden.

Heel snel en servicegericht.

Snelle levering. Sommige artikelen van mindere kwaliteit en mede daardoor gedeukt ontvangen.

Kwetsbare artikelen zoals hoeden met bubbelplastic inpakken.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw opmerking. Wij proberen de breekbare artikelen altijd goed in te pakken met bubbeltjes plastic en luchtkussens. Blijkbaar waren wij even te snel met uw bestelling. Onze excuses.

Supersnelle levering en verbazingwekkend goede kwaliteit spullen. (Gouden schoenen die lekker liepen. Pruik die paste etc).

Sangiie

Lekker snel, gemakkelijk en eenvoudig

Het inpakken van der cadeautje mag wel wat beter

Pakket was snel geleverd

Jeroens

Goed, snel en fijne website

Nee nog niet gevonden