Snelle levering en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.

N.v.t.

Overeem

Ronduit slechte kwaliteit en op de plaatjes lijken stickers en dergelijke groter dan in werkelijkheid.. en dan is de prijs vergeleken met hoeveelheid product belachelijk. Daarbij was het tutu rokje... Ronduit slechte kwaliteit en op de plaatjes lijken stickers en dergelijke groter dan in werkelijkheid.. en dan is de prijs vergeleken met hoeveelheid product belachelijk. Daarbij was het tutu rokje al de draad van de naad verloren voordat ik hem gepast had bij mijn dochter

Gewoon van t internet af..

Beste Klant,
Beste Klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij helpen u dan graag verder. Wij hebben u een Pb gestuurd

martha nijborg

Ik ben tevreden over dit bedrijf

Ellen Vonk

Leuke site en hele snelle levering! Top

Martin Boudry

Groot aanbod keurige verwerking vlotte dienstsverlening

Alles was prima

Dorien Stuut

Goede service en snelle levering

Marco Wolfs

Snelle levering.

Helaas waren de producten niet schade vrij.

Beste klant,
Beste klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Dat dit voor de klant vervelend kan zijn begrijpen wij heel goed. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij helpen u dan graag verder. Wij hebben u een Pb gestuurd.

Slecht

Het pakje effectief afleveren zou al een begin zijn

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Wij begrijpen dat het teleurstellend is, als een bestelling niet op de verwachte leverdatum wordt bezorgd. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren. Echter kunnen wij dit... Wij begrijpen dat het teleurstellend is, als een bestelling niet op de verwachte leverdatum wordt bezorgd. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren. Echter kunnen wij dit niet 100% garanderen, omdat wij gebruik maken van de diensten van een externe vervoerder. Als u een track en trace code heeft ontvangen (let op niet bij briefpost) kunt u uw pakket kunt volgen en de verwachte leverdatum in de gaten houden.

Marjolein

Probleemloos bestelt en snel geleverd. Duidelijk zichtbaar gecontroleerd of de bestelling compleet is. Netjes verpakt.

Geen.