christa kluver

Snelle levering, grote keuze

iets beter Letten op beschadigde artikelen.

Gewoon Erik

Goed product en snelle service /aflevering binnen 24 uur Top!!

Kleur van het artikel was niet zoals de realiteit. Jammer. De kleine bestllings kosten waren ook teleurstellend, het is dat ik het snel nodig had..
Verder wel goede service en snel bezorgd,...
Verder wel goede service en snel bezorgd, helaas niet op de afgesproken datum, maar dat kan ook aan post.nl liggen.

Zie boven.

Prima!

klantenservice was niet echt vriendelijk, ze heeft het wel opgelost. maar niks ging van harte .
bezorger wel erg vriendelijk, (het pakketje was zoek, mijn fout) hij dacht erg mee.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Wij begrijpen heel goed, dat het vervelend is als u niet direct een passende oplossing krijgt aangeboden. Echter zullen wij altijd bij onze vervoeder navraag doen, voordat wij een oplossing kunnen aanbieden. Zeker als wij zien dat het pakket is afgeleverd. Wij vragen hierin van onze klant een stukje geduld. Onze excuses voor het ongemak

Snelle levering.Goed verpakt

nee

Particulier

Zeer snelle en goede levering

geen verbeterpunten

Prima! Snel geleverd en het bestelde in goede staat.

H.akkerman

Geweldig vlotte afwerking zeer tevreden

Zeer tevreden

Goedkope producten en snelle levering