Goede levering

Jammer dat de bezorgtijd niet binnen 24 uur was maar 48 uur, niet dat dat wat uitmaakt, maar staat wel op de site en op de verpakking vermeld

Comboy

Dikke prima

Misschien een keuze geven in tijdstip van bezorging. Overdag, avond

Harry

Prijs kwaliteit heel goed

nee

Fijne ervaring

Alfred

Bestelling gedaan, ging niet zoals verwacht via de site, maar via de chatlijn medewerkster keurig opgelost.

wellicht de mogelijkheid om bij een bestelling waarvan je kiest om die op te halen bij een postnl afhaalpunt ook mogelijk te maken op de site. kreeg elke keer een foutmelding dat mijn adres niet was... wellicht de mogelijkheid om bij een bestelling waarvan je kiest om die op te halen bij een postnl afhaalpunt ook mogelijk te maken op de site. kreeg elke keer een foutmelding dat mijn adres niet was ingevuld.Bij keuze bezorgen kon ik gewoon doorklikken maar dat was niet mijn bedoeling. Het werd netjes opgelost maar is wel onhandiger.

M. Vermunt

Voorraadbeheer op de website was niet goed op orde, waardoor het shirt naar keuze niet meer leverbaar bleek. Gelukkig uitstekende en proactieve klantenservice en in samenspraak heel snel een ander... Voorraadbeheer op de website was niet goed op orde, waardoor het shirt naar keuze niet meer leverbaar bleek. Gelukkig uitstekende en proactieve klantenservice en in samenspraak heel snel een ander shirt kunnen ruilen welke er nog wel was.

Heldere en duidelijke site, alles goed te vinden!

Silva Entertainment

Goede en snelle service en mijn bestelling is met zorg in een stevige doos gedaan en verstuurd. Ondanks ik een kleine bestelling heb gedaan is het toch keurig in een doos gedaan. Keurig!

Marco

Zeer snel, goede kwaliteit!

De afmetingen van de producten kunnen duidelijker.