Bert

Zeer goede wetsartikelen en correct geleverd.

prima zo

Goede service en snel geleverd

Snelle correcte levering!!!

N.V.T.

ToolKid Holding BV

Goede communicatie en geweldige service!

Keurig verzorgd ,qua mail en op tijd geleverd

2 hoedjes gekocht, goede kwaliteit

Maat was een, dus een beetje groot voor mij, maar ik ga wel ermee feesten

Ik heb een leuke ballon uitgekozen en verstuurd naar een adres in Duitsland, waar het nog steeds niet (na een week) niet is aangekomen. Op dit moment weet ik niet wanneer en/of het gaat aankomen.... Ik heb een leuke ballon uitgekozen en verstuurd naar een adres in Duitsland, waar het nog steeds niet (na een week) niet is aangekomen. Op dit moment weet ik niet wanneer en/of het gaat aankomen. Erg balen!!!!!

Eerlijk zijn over de leveringen naar het buitenland & een gepaste oplossing vinden om de klant toch tevreden te houden

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Wij begrijpen dat het teleurstellend is, als een bestelling niet op de verwachte leverdatum wordt bezorgd. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren. Echter kunnen wij dit niet 100% garanderen, omdat wij gebruik maken van de diensten van een externe vervoerder. Als u een track en trace code heeft ontvangen (let op niet bij briefpost) kunt u uw pakket kunt volgen en de verwachte leverdatum in de gaten houden.

Ineke van Sprundel

Een juiste en correcte levering.
ervaring prima dus.

niet van toepassing

Goed en snel verwerken van bestelling.

Rook/vuur producten beter verpakken , bijv met luchtzakjes in de doos .