Visser

Jeukpoeder gekocht wat niet werkte, niespoeder is ook niet wat we verwacht hadden. En de kauwgom die we besteld hadden laten we t ook maar niet over hebben. Online veel dingen uitverkocht. Ook geen... Jeukpoeder gekocht wat niet werkte, niespoeder is ook niet wat we verwacht hadden. En de kauwgom die we besteld hadden laten we t ook maar niet over hebben. Online veel dingen uitverkocht. Ook geen uitleg van iets of dingen.

Beste Klant,
Wat jammer dat de nies- en jeukpoeder en de kauwgom niet aan uw verwachting voldoen. Wij hebben u een PB gestuurd.

T baas

Snelle levering.
Helaas viel de kwaliteit van de ballonnen tegen !
helenkleine , waarvan er vier niet opgeblazen konden worden ; ze waren naar binnen geklapt .
De kleur van de...
Snelle levering.
Helaas viel de kwaliteit van de ballonnen tegen !
De kleur van de gouden balonnen bleek eerder geel .

Beste klant,
Beste klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Dat dit voor de klant vervelend kan zijn begrijpen wij heel goed. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij helpen u dan graag verder.

Veel keus en snel geleverd

Goede en snelle service

R.Bastings v.Veghel

Ik had handgrepen met zuignap nodig. Ik heb shoppartners gebeld en om inlichtingen gevraagd. Zij hebben de inlichtingen per e-mail gestuurd en ik heb de handgrepen besteld. Ik heb ze per omgaande... Ik had handgrepen met zuignap nodig. Ik heb shoppartners gebeld en om inlichtingen gevraagd. Zij hebben de inlichtingen per e-mail gestuurd en ik heb de handgrepen besteld. Ik heb ze per omgaande ontvangen en ze voldoen.
Prima service en zij komen hun afspraken na. een 10 met een griffel.

ik zou het niet weten, bij mij ging alles al perfect.

Stadsarchief Kampen

Helemaal goed. Snel geleverd!

Bestelproces prima, maar product en retourproces valt me tegen.

Betere kwaliteit product leveren en retourproces vereenvoudigen. Zelf nog van alles moeten doen, uitprinten en nog moeten betalen voor retourzending niet klantvriendelijk/van deze tijd.

Moniek de Boer

Alles is goed gegaan!

Cornelia

Goede site. Snelle levering

Snelle levering alleen heliumballon was bij aankomst al half leeg gelopen.

Helium ballon was half leeg gelopen

Beste Klant,
Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben u een PB gestuurd.