Goed bedrijf, goede service. Snelle levering

Alles prima

nee hoor, snelle levering alles netjes in orde.
Sommige dingen wat aan de dure kant, voor versiering geef je dat niet zo snel uit. (Althans ik dan)

Snackservice ff eten

Goede website en snelle levering.

Yvonne

Op zoek naar versiering voor een feestje Amerikaanse stijl; slingers, prikkertjes, masker en nog netjes geprijsd ook. Snelle levering.

👍👍👍

Geen, netjes afgeleverd..

Jacco van Koot

Duidelijke Website met goede Info, zelfs tips hoe kleding te wassen.
Niet duur en de volgende dag al bezorgd.

Jenny

Perfect zoals behorend! Super tevreden over de product

Kleine verbeterpunt : piñata was beter afwerken de kleine plak werk wat er bij komt kijken.. over het algemeen SUPER TE VREDE MET MIJN PRODUCT.

Bestelling was op tijd binnen

helaas was de maat te kijk dus moest pakket retour. Dit vind ik erg lastig. Moet eerst een doosje voor retour kopen en ook porto kosten. Al met al wordt het een prijzig T-shirt wat ik niet gebruik.... helaas was de maat te kijk dus moest pakket retour. Dit vind ik erg lastig. Moet eerst een doosje voor retour kopen en ook porto kosten. Al met al wordt het een prijzig T-shirt wat ik niet gebruik.
Waarom niet al een retour sticker met adres in het pakket zoals de meeste bedrijven.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Als bedrijf hebben wij ervoor gekozen dat de klant de retour kosten van een bestelling zelf betaald. Wij schuiven dit niet onder stoelen en banken en is na te lezen op onze klantenservicepagina.

Loman

Slecht

Als iets te laat wordt geleverd dat dit dan op hun kosten retour gaat

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Wij begrijpen dat het teleurstellend is, als een bestelling niet op de verwachte leverdatum wordt bezorgd. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren. Echter kunnen wij dit niet 100% garanderen, omdat wij gebruik maken van de diensten van een externe vervoerder. Als u een track en trace code heeft ontvangen (let op niet bij briefpost) kunt u uw pakket kunt volgen en de verwachte leverdatum in de gaten houden.

(Bewerkt)

2 luchthoorns besteld; 1 deed er niets.
De verzendkosten zijn echter hoger dan de aanschaf, Dus het er maar bij laten zitten.
Wel jammer.
Fun en Feest heeft toen op eigen...
2 luchthoorns besteld; 1 deed er niets.
Wel jammer.
Fun en Feest heeft toen op eigen initiatief en kosten een nieuw exemplaar gestuurd.
Dat is erg netjes.