Samantha Van Kommer

Snelle levering en groot aanbod van artikelen

Glazen en dergelijke in een betere doos doen en beter dichttapen met een breekbaar sticker erop.

de decorkliniek

Goot aanbod, snelle levering, scherpe prijzen

De bestelling die we gedaan hebben was keurig en snel verzonden/ ontvangen.
Onze dank hiervoor

Bij fun en feest een pakket besteld om te versieren voor onze inmiddels 18-jarige. Helaas bleek het kadopapier niet geleverd te zijn en zaten er ook andere (minder luxe) slingers in dan getoond op... Bij fun en feest een pakket besteld om te versieren voor onze inmiddels 18-jarige. Helaas bleek het kadopapier niet geleverd te zijn en zaten er ook andere (minder luxe) slingers in dan getoond op de site, dus dat was wel teleurstellend.

Ik heb direct de klantenservice gemaild hierover, maar heb tot op heden nog geen reactie ontvangen helaas, een fout kan iedereen maken, maar dat de oplossing uitblijft is een heel groot verbeterpunt.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Wij hebben via de e-mail contact gehad en in overleg met u zijn we tot een passende oplossing gekomen. Een nieuwe rol inpakpapier en de slinger heeft u op 06 juni in ontvangst genomen.

Geweldig

Nee. Ga zo door

Groot assortiment.
Snelle en correcte levering

Goede ervaring

Super snelle levering.. goede producten

Uitstekend: op tijd en correct.

Minder verpakkingsmateriaal gebruiken, of er economischer en milieuvriendelijker mee omgaan.

Snelle levering. Goede email communicatie.