Marja Oosterbaan

Prima levering van champagneflesjes,bellenblaas!En ze doen het prima.Dus as.vrijdag 5-10-2018 worden er met veel plezier bellen geblazen op de bruiloft van onze zoon en schoondochter!!Ipv.confetti...

Natasja

Helaas kreeg ik het kerstjurkje wat ik besteld had met diverse open naden.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Wij hebben u per e-mail een bericht gestuurd i.v.m. vervanging. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u een defect kostuum ontvangt.

K

Fijne site met snelle levering

Prima contact gehad en snelle verzending artikelen.

Ne op zich niet, maar ik heb maskers besteld van Middeleeuwse dokters. Het is wel handig te vermelden dat brildragende mensen dit masker lastig kunnen dragen. Ik heb er het volgende op gevonden. Aan... Ne op zich niet, maar ik heb maskers besteld van Middeleeuwse dokters. Het is wel handig te vermelden dat brildragende mensen dit masker lastig kunnen dragen. Ik heb er het volgende op gevonden. Aan de binnenkant van het masker met goedkope schuursponsjes een verdikking maken, zodat het masker niet tegen de bril aankomt. Misschien voor jullie ook een idee om evt te vermelden bij toekomstige klanten.

Joyce

Prima webwinkel, snelle levering.

nee

JKteH

Prima en snelle levering.

Marnie

Veel keuze en overzichtelijke website

Stichting Pulse

Goede en snelle service

Contant was voor ons niet duidelijk. Contant is overmaken en rembours is betalen bij afleveren. De verzending duurde langer omdat de betaling niet overgemaakt was. Dit was dus een miscommunicatie.

Puck

Duidelijke site, nette levering.

Sandra

Zeer snel geleverd, keurig verpakt

Is wat mij betreft al perfect