👍👍👍👍

Nee zo houden

Daniëlle

Gewoon goed

Amy hagens

Goede ervaring, alleen jammer dat de diamantjes die ik heb besteld kwa kleur niet overeen komen met de afbeelding op de site

Beter foto’s van het product

Goed op tijd geleverd.

Helaas kon het pakketje niet in mijn bus geleverd worden en waren we niet thuis. Het pakket werd op de brievenbus geplaatst, waardoor het geopend werd door buren. Gelukkig is er niets verdwenen uit... Helaas kon het pakketje niet in mijn bus geleverd worden en waren we niet thuis. Het pakket werd op de brievenbus geplaatst, waardoor het geopend werd door buren. Gelukkig is er niets verdwenen uit het pakket.

Misschien aanbevelen om enkel op "relais points"te leveren. Goed voor het milieu en goed om te voorkomen dat er niemand aanwezig is bij het leveren van het pakket thuis bijvoorbeeld.

De Vries

Alles snel en goed geleverd, feestje geslaagd.

Goed en snel

Zeer goed bedrijf. Leveren binnen de tijd dat ze aangeven. Keurig verpakt en duidelijke site.

Jos Schulpen

Uitgebreide keuze aan artikelen, goede uitleg gekregen via telefoon i.v.m. artikel.
De bestelling al een dag eerder ontvangen dan voorgesteld.

Nee :-)

Ik had een bestelling geplaatst en de betaling mislukte. Daarop heb ik eea nogmaals besteld (op een andere computer) en betaald. Ik kreeg van beide bestellingen een bevestiging . Direct gebeld dat... Ik had een bestelling geplaatst en de betaling mislukte. Daarop heb ik eea nogmaals besteld (op een andere computer) en betaald. Ik kreeg van beide bestellingen een bevestiging . Direct gebeld dat ik één bestelling wilde annuleren ? Dit werd direct geregeld en prima opgepakt.
Helaas kreeg ik later alsnog een mail met het verzoek om de geannuleerde bestelling alsnog te betalen. Ik moest dus nogmaals per mail aangeven dat deze bestelling geannuleerd was.
Dit werd overigens wel weer goed opgepakt, maar het is toch vervelend dat je een Reminder krijgt voor iets wat geannuleerd is.

Zie boven staande verhaal