Towers

Product zoals beschreven, vlotte levering

Ik heb een speelgoed teckel besteld. Volgens mij zijn er ook varianten van: papa, mama, baby teckel maar die zag ik zo snel niet op de website

Petra

Duidelijke website, bestellen makkelijk en het bezorgen super snel!

Hellemons

Slecht

Pakketje is tot heden niet aangekomen, is ruim een week geleden. Ik bestel hier nooit meer.

Wilbert

Service prima en snel geleverd

Verbeter punt is in mijn geval een 3 deel pilotenset als feest artikel. Op de voorbeeld foto staat duidelijk een blouse en bij aflevering zit die er dus niet bij! Mensen kijken plaatjes en aan de... Verbeter punt is in mijn geval een 3 deel pilotenset als feest artikel. Op de voorbeeld foto staat duidelijk een blouse en bij aflevering zit die er dus niet bij! Mensen kijken plaatjes en aan de hand van dat, bestel je. De andere onderdelen zaten erbij maar niet de blouse op de foto.

Particulier

Heb voor eerst feest artikelen besteld
Netjes op tijd bezorgd zoals was afgesproken.
Prijs kwaliteit in evenwicht!

Ga zo door

Ida

Snel leveren , conform de afbeelding

Vind de verzendkosten aan de hoge kant

Gaby Gelok

Misschien kijken, wat er verstuurd wordt op fouten of iets dat stuk is.
Verder alles goed
Vooral de service.

Tonny Lekatompessy

Snelle levering!

heidinga

Keurig verzorgd

geen alles goed

Geen Bedrijf

Snelle levering, niets op aan te merken !

Ik had deze Bouddha 1 x 10286940/ Order: 18609169 besteld voor mijn Ex vriendin die plots huilend aan mijn deur stond, en mij vertelde dat zei Longkanker had !
ik wilde haar verassen met deze...
ik wilde haar verassen met deze Bouddha, maar zei wil hem niet !
Daarom vind ik het diep triest dat ik ook nog eens € 6,95 aan verzendkosten moet betalen om het artikel retour te sturen !

Mvg

Bert Sibels