mevrouw Bosman

Bestelling werd netjes op tijd geleverd

Dillen

(Bewerkt)

Ik heb mijn geld van de spullen waarover ik niet tevreden was netjes terug gekregen

Particulier

Goede levering, alles klopte. Ik moest alleen iemand regelen om het pak bij een post nl punt op te halen. Zorg in vredesnaam voor een ander bedrijf die pakjes wel aan huis aflevert en niet een die... Goede levering, alles klopte. Ik moest alleen iemand regelen om het pak bij een post nl punt op te halen. Zorg in vredesnaam voor een ander bedrijf die pakjes wel aan huis aflevert en niet een die zegt dat je niet thuis bent terwijl je dat wel degelijk wel bent. Dat is een slechte service.

Ander bedrijf om te bezorgen DHL b.v. Daar heb ik zoiets nog niet mee ervaren. Komen gewoon aan je deur.

Beste klant,
Natuurlijk is het vervelend als een pakketje wat u verwacht aan huis, toch moet ophalen bij een afhaal locatie. Wij bezorgen met PostNl. Zij hebben een handige PostNl app. Zodra uw pakketje is ingepakt en onderweg is, ontvangt u een track en trace nummer. Met dit nummer kunt u uw pakket volgen en de verwachte lever datum en -tijd in de gaten houden.

Lisette van Zoelen

Snelle en correcte service

Ruud

Leuke spulletjes en snelle levering

Vanuit de eerste ervaring geen op- of aanmerkingen

d

Top, alles prima, snel en netjes geleverd. Was een leuk halloween.

Meer opties; zoals uitwasbare haarspray in kleuren.

Jolijne Melching

Zeer goed, goede kwaliteit en heel klantvriendelijk

Annet Westmaas

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Sneller leveren en waarmaken wat er wordt beloofd

Beste klant,
Wat vervelend dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. wij hebben u een PB gestuurd.

Kirstie Hubner / The Entourage Group

Prima maar de grafsteen decoratie die wij hadden gekocht kregen wij met vlekken in de verpakking geleverd.

NVT

Beste klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Dat dit voor de klant vervelend kan zijn begrijpen wij heel goed. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij hebben u een PB gestuurd.

Elke Eker

Mijn bestelling niet ontvangen!

Bestelling alsnog leveren?

Beste Klant,
Wat vervelend dat u uw pakketje niet heeft mogen ontvangen. Wij hebben u een PB gestuurd.