" 'n Lach en 'n Traan"

Prima niets op aan te merken.

Geen.

Tina Croes

Keer op keer een goede ervaring. Snelle levering en vele producten om uit te kiezen.

M.A.E. van Langeveld

(Bewerkt)

Het leveringsprobleem is prima opgelost.

Goed bereikbaar blijven voor overleg.

Marjolein

Redelijk

Had iets specifieks nodig, dat artikel en andere besteld. Het specifieke artikel, bleek later niet op voorraad. Telefonisch iets vervangends besteld wat niet eens is geleverd. Jammer, had de... Had iets specifieks nodig, dat artikel en andere besteld. Het specifieke artikel, bleek later niet op voorraad. Telefonisch iets vervangends besteld wat niet eens is geleverd. Jammer, had de bestelling JUIST vanwege dit artikel gedaan!

Beste klant,
Als eerste onze excuses. Uw bestelling is zonder het alternatieve artikel verstuurd. Het artikel wat niet meer op voorraad was, hebben wij uit de bestelling geannuleerd. Het teveel betaalde bedrag is al terug gestort op uw rekening.

V d Lee

Artikel vergeten op te sturen

Controle op versturen, of alles er bij zit.

Beste klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Dat dit voor de klant vervelend kan zijn begrijpen wij heel goed. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij hebben u een PB gestuurd

Anja Thijssen

Bestelling online verliep goed, maar het bestelde product is door vervoersbedrijf nog steeds niet geleverd!

Controle vervoerder

Beste Klant,
U heeft in uw bestelling aangegeven dat de gewenst leverdatum op 19 maart aanstaande is. De bestelling is onderweg.

Gabrielle Pouwels

Als je een kado naar iemand anders stuurt, de afzender kunnen vermelden met een boodschap.

Rita

Alles naar wens