Julia

Goed!

Pit

Duidelijke site snelle levering

particulier

Goed, snel, veel producten beschikbaar en feedback wanneer artikelen uitverkocht zijn

B.A. von Oerthel

Duidelijke website en bestelprocedure. Snelle en correcte levering

geen.

Elschot

Uitstekend

Miranda

Hele snelle en vriendelijke service! Keurig verzorgd, en zou dit bedrijf zeker aanraden!

Fam. Daemen

Product had niet de afmetingen zoals beschreven op de website. Het was helaas véél kleiner dan verwacht.

Omschrijving aanpassen aan de werkelijke afmetingen

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Dat dit voor de klant vervelend kan zijn begrijpen wij heel goed. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij hebben u een PB gestuurd.

Kvk

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Bootsman

Super , fijne service , vriendelijk en gehaald en gebracht zoals afgesproken. Producten voldeden aan de verwachting.

L

Webshop niet up to date

Pakje dat besteld werd was niet meer op voorraad. Mijn bestelling werd geannuleerd maar het pakje bleef beschikbaar op de webshop. Ik werd pas einde van de dag op de hoogte gebracht waardoor ik geen... Pakje dat besteld werd was niet meer op voorraad. Mijn bestelling werd geannuleerd maar het pakje bleef beschikbaar op de webshop. Ik werd pas einde van de dag op de hoogte gebracht waardoor ik geen mogelijkheid meer had om op tijd een ander pakje te laten bezorgen.
Klantenservice was wel goed bereikbaar maar was niet heel vriendelijk.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Als eerste excuses voor het ongemak. Wat vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft. Dit is zeker niet de bedoeling. Een situatie wat u heeft ervaren past niet binnen onze klantenservice. Wij hebben u een PB gestuurd.