Correcte levering en kwalitatieve stoelen die ik gekocht heb voor een correcte prijs topbedrijf groeten vanuit België
Willem
Bij ons bezoek zijn we gastvrij en professioneel geholpen. De gemaakte afspraken zijn op tijd nagekomen. Helaas had onze bestelling een kleine transport schade maar deze is uitermate zorgvuldig en...Bij ons bezoek zijn we gastvrij en professioneel geholpen. De gemaakte afspraken zijn op tijd nagekomen. Helaas had onze bestelling een kleine transport schade maar deze is uitermate zorgvuldig en correct afgehandeld. Inmiddels kunnen we genieten van ons nieuwe tv meubel. Een dikke pluim voor dit bedrijf!!
Isa
Snelle levering en alles naar verwachting
B
Tevreden met mijn aankoop.
olivier
SUPER
Jeanette
Tekening niet duidelijk, niet alles klopt. Meubelplaten waren zeer vuil/stoffig
J
Zeer tevreden
M
Ik heb vorig jaar een eiken tv meubel besteld bij furnea. Deze was helaas niet meer in de collectie, dus ging ik ermee akkoord dat het wat langer zou duren. 4 maanden werden 6 maanden. Maar a la,...Ik heb vorig jaar een eiken tv meubel besteld bij furnea. Deze was helaas niet meer in de collectie, dus ging ik ermee akkoord dat het wat langer zou duren. 4 maanden werden 6 maanden. Maar a la, uiteindelijk binnengekregen. Het kastje zelf valt me erg tegen qua kleur. Ik had verwacht dat het wat lichter eiken zou zijn zoals op de foto's te zien was. Nu lijkt het bijna op Mango hout, zo donker. De deurtjes sluiten niet mooi. Wij gaan zelf magneetjes kopen om ze mooi sluitend te krijgen.
Fred
Mijn bestelling is met een kleine vertraging geleverd. Ik ben wel netjes, tijdig op de hoogte gehouden.
Ferhan
Ik heb tijdens het monteren een onderdeel beschadigd, maar Furnea heeft uit service het onderdeel GRATIS voor mij nageleverd. Dank jullie wel!