Levering was vertraagd maar dit is door Furnea met een korting gecompenseerd. Product nu naar volle tevredenheid in gebruik.
nathalie
Vlekkeloze snelle service
Joke
Goede productomschrijving, snelle levering
Klaas
De levering werd snel gedaan, vragen werden goed beantwoord. Alleen lopen de laden stroef.
Rick
Waar anderen 6-8 weken levertijd hadden was de tafel er in 2 weken!
Gerrie
Werd een tijd doorgegeven ,die niet correct was ,en bank veel vroeger kwam. Waardoor er verwarring ontstond om bank boven te krijgen. En betaling contant hi d ik ook een rare manier in deze tijd.
G.W.
Onze meubels werden voorgemonteerd bezorgd voor een goede prijs voor de montage. Bezorging ging vlekkeloos en netjes. Kan niet anders zeggen dan... Toppie
Emalie
Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding
marcel
Verschillende bestellingen gedaan bij Furnea. Vlotte service . Verschillende keren gemaild met een Fred Dun,waarvan ik steeds snelle en duidelijke uitleg kreeg. Was aangename samenwerking. Wanneer...Verschillende bestellingen gedaan bij Furnea. Vlotte service . Verschillende keren gemaild met een Fred Dun,waarvan ik steeds snelle en duidelijke uitleg kreeg. Was aangename samenwerking. Wanneer ik online nog iets aankoop zal ik zeker ook Furnea aanklikken. Marcel Cockx. Belgie
Hilde
Sorry maak ik kan nog niet zeggen hoe het uitziet want de lamp is voor in de keuken en de keuken wordt volgende week donderdag pas geplaats. Vrijdag kunnen we de lamp pas ophangen. Ik ga ervan uit...Sorry maak ik kan nog niet zeggen hoe het uitziet want de lamp is voor in de keuken en de keuken wordt volgende week donderdag pas geplaats. Vrijdag kunnen we de lamp pas ophangen. Ik ga ervan uit dat het super staat!!!!!