Furnea

Henk

Op zoek naar een vloerkleed kwam ik bij Furnea uit. Een logische indeling van de website en goede zoekmogelijkheden hebben het zoeken en kiezen een stuk eenvoudiger gemaakt. Een ruim aanbod waardoor... Op zoek naar een vloerkleed kwam ik bij Furnea uit. Een logische indeling van de website en goede zoekmogelijkheden hebben het zoeken en kiezen een stuk eenvoudiger gemaakt. Een ruim aanbod waardoor ik mijn keuze vrij eenvoudig kon maken.

H

Snel geleverd. De kast was goed in elkaar te zetten. HIj past precies en is geheel naar wens.

Kelly

Helaas bovenaan mijn recentie aanpassen. Want helaas is onze lamp stuk aangekomen. Mijn man heeft hierover een mail gestuurd met foto's. Hopelijk wor dit snel opgelost! Wat fijn dat er bij jullie... Helaas bovenaan mijn recentie aanpassen. Want helaas is onze lamp stuk aangekomen. Mijn man heeft hierover een mail gestuurd met foto's. Hopelijk wor dit snel opgelost! Wat fijn dat er bij jullie kan worden gekozen voor het betalen in 3, dat kan niet overal. En wat fijn dat de bezorger belt voordat zij aankwam, goed geregeld. Wat jammer dat je zoveel geld betaald ( boven de 600 euro )voor een lamp en hem dan zelf in elkaar moet zetten, of dat je een optie heb voor 100euro extra om hem in elkaar te laten zetten, dat is een hoop geld om hem in elkaar te laten zetten. Ook is het jammer dat er niet standaard of tegen een (kleine) bijbetaling in het weekend of savonds geleverd kan worden, dit omdat veel mensen werken doordeweeks, en daardoor langer moeten wachten op je bestelde item. Ook kon ik al beoordelen voordat ik mijn bestelde item heb ontvangen, dat was een beetje vreemd. Al met al ben ik zeker van mening dat ik in de toekomst nog eens bij furnea zal bestellen. Misschien was het net het moment en het tijd dat het even iets anders liep dan normaal

J.

De producten van Furnea zijn kwalitatief goed, mooi materiaal en de service is prima geregeld! Hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Louise

Mooie salon tafel voor een mooie prijs. Enige was dat ze beide los van elkaar werden verzonden

Else

Het product, een badkamerkast is prima. Je moet wel goed opletten bij het in elkaar zetten van de kast, en foutje is zo gemaakt De levering duurde wat langer dan op de website stond, maar dit werd... Het product, een badkamerkast is prima. Je moet wel goed opletten bij het in elkaar zetten van de kast, en foutje is zo gemaakt De levering duurde wat langer dan op de website stond, maar dit werd tijdig aangegeven en de levering zelf verliep vlekkeloos.

Ed

Wij zijn fantastisch geholpen door het vriendelijke personeel. Bij een retour en later tóch weer aanschaf van een artikel dat toen niet meer in de aanbieding was ondervonden wij veel coulance en... Wij zijn fantastisch geholpen door het vriendelijke personeel. Bij een retour en later tóch weer aanschaf van een artikel dat toen niet meer in de aanbieding was ondervonden wij veel coulance en kregen het toch nog voor de actieprijs. Een door de pakketbezorger beschadigd artikel werd zonder problemen en razendsnel vervangen. Echt top! Waren alle bedrijven maar zo.

Henne

GOED GELEVERD,VOORTIJDIG OP DE MAIL AANGEGEVEN.

Marja

Mooi en goed artikel. Vlotte levering