Furnea

Suzy

Online bestellen en betalen.Op de aangegeven dag mijn bijzettafel ontvangen.Alles perfect.Dank u.

krijn

Alles uit gepakt dit was in goede staat tekening erbij maar ja wat is wat op de tekening netjes het abc maar op de losse stukken geen ab of c dat zou het wat makkelijker maken dus een beetje... Alles uit gepakt dit was in goede staat tekening erbij maar ja wat is wat op de tekening netjes het abc maar op de losse stukken geen ab of c dat zou het wat makkelijker maken dus een beetje puzzelen mar best tevreden

Mirela

Verschillende meubels besteld. Voor de meeste klopte lever termijn niet en nu zit ik nog steeds te wachten op iets wat verkeerd/beschadigd is aangekomen. Bezorg datum zou aangekondigd worden maar... Verschillende meubels besteld. Voor de meeste klopte lever termijn niet en nu zit ik nog steeds te wachten op iets wat verkeerd/beschadigd is aangekomen. Bezorg datum zou aangekondigd worden maar dat is ook niet altijd het geval. Soms verschijnt de bezorger maar voor de deur met een levering van Furnea. Jammer van zo’n service want meubels zijn best leuk en van degelijke kwaliteit.

John

Helaas hebben we geen verzend e-mail ontvangen, met als gevolg dat onaangekondigd de bezorger voor onze neus stond. Gelukkig waren wij thuis

Eline

Leveringstijden kloppen niet en bij navraag informatie verkregen die niet klopte. Beloofd dat het niet uitgeleverd zou worden op een vrijdag en dat is toch gebeurd, zonder notificatie vooraf. Na het... Leveringstijden kloppen niet en bij navraag informatie verkregen die niet klopte. Beloofd dat het niet uitgeleverd zou worden op een vrijdag en dat is toch gebeurd, zonder notificatie vooraf. Na het retourneren van artikelen geen enkele terugkoppeling of bevestiging binnen de eerste week.

Gilberte

De kast is perfect geleverd niets op aan te merken alleen heb ik de dag van levering te vergeefs gewacht en thuis gebleven . Na contact met het transport bedrijf toch nog de dag erna geleverd. Maar... De kast is perfect geleverd niets op aan te merken alleen heb ik de dag van levering te vergeefs gewacht en thuis gebleven . Na contact met het transport bedrijf toch nog de dag erna geleverd. Maar de kast is in perfecte staat en gemakkelijk te monteren.

Sahar

Levering was best wel snel, goed verpakt, mooie artiekelen, high kwaliteit.

Joana

De bestelling werd 2 keer vertraagd. Elke keer kwamen er weken erbij en dat werd niet ruim op tijd aangekondigd.

Willem

Goed en netjes geregeld

Anja

Niets op aan te merken. Alles liep op rolletjes.