Zeer mooi kleed goede kwaliteit En niet onbelangrijk goede aflevering en survice
Yasemin
Goeie en vriendelijke service. Ben erg tevreden met mijn aankoop. Kwaliteit is top
marianne
Dick
Wel ruim een week levertijd maar verder alles positief.
T.
Een mooie strakke uitvoering van een wandkast. Goed verpakt en goede levering na een mail dat er vertraging was bij het leveren.
Michel
Zeer snelle reactie bij vragen, correctie snelle levering. Maakt hetgeen ze beloven meer dan waard! Ga er zeker vaker bestellen.
Wim
Keurige behulpzame chauffeur
Ismet
Het is je geld niet waard
Salomé
Zeer tevreden
Marzena
Meubels zoals op de beschrijving, mooie meubels, makkelijk te monteren. Kleine verpakkingen waardoor was er niet veel moeite om alle dozen op te ruimen. Ik heb 2 min punten: dat bepalde toebehoren...Meubels zoals op de beschrijving, mooie meubels, makkelijk te monteren. Kleine verpakkingen waardoor was er niet veel moeite om alle dozen op te ruimen. Ik heb 2 min punten: dat bepalde toebehoren waren precies geteld en geleverd. Bij mij was 1 minifix gebroken maar deze geen 1 extra geleverd en de tweede: de deur van de vitrine steekt te veel uit. Het is niet te corrigeren. Hij staat niet gelijk met de rest