De levering en communicatie is prima en betrouwbaar. Product sluit aan bij de verwachtingen.
J.
Artikel nog niet in gebruik genomen. Badkamer is nog niet gereed.
Djedda
Levertijd dat werd opgegeven was 6weken vooruit maar anders dan ervaringen bij andere werd deze levertijs behaald! Alles klopte en was compleet geen beschadigingen dus zeer tevreden
Cigdem
Afgelopen zomer een eettafel besteld bij Furnea. Eerste instantie werd gezegd dat de bestelling 6-8 weken zou duren. Na 8 weken te horen gekregen dat de bestelling 2 weken langer zou duren ivm...Afgelopen zomer een eettafel besteld bij Furnea. Eerste instantie werd gezegd dat de bestelling 6-8 weken zou duren. Na 8 weken te horen gekregen dat de bestelling 2 weken langer zou duren ivm COVID-19. Na die 2 weken nog een e-mail dat het nog een week langer zou duren. Al met al ruim 11 weken zonder eettafel gezeten. Bestelling werd verder zo achtergelaten beneden aan de deur. Niet even met de lift naar boven daar moet je blijkbaar extra voor betalen. Toch een voldoende gegeven omdat de medewerkers aan de telefoon wel heel aardig waren en behulpzaam. Ze hebben mij goed geadviseerd over het product. Verder is de optie afterpay heel fijn en het is fijn dat je toch extra 5 jaar garantie krijgt op het product.
GAMAL
Heb een beschadigd product ontvangen zijn het zelf komen ophalen.
Else
Op mijn verzoek werden 2 verschillende bestellingen vastgehouden tot ze bezorgd konden worden in het net opgeleverde appartement. De bezorging zelf ging ook perfect.
Heidi
Klantenservice is zeer goed: vlugge bereikbaar, er werd vlot geantwoord op mijn e-mail en er werd hulp aangeboden. Mooi zo!
Sofie
Goede communicatie over de levering! Snelle levering