Furnea

Ben

Klantvriendelijk en snelle aktie

Truus

T.v-tafel besteld, bij aankomst heeft de bezorgster het artikel uitgepakt, en het pakmateriaal weer meegnomen, uiterst vriendelijke dame.

Suzanne

Levering 2 weken later dan aangegeven op website. Van dressoir maar deel geleverd. Laders en kast deurtjes ontbraken.

Gerja

Binnen de gestelde levertermijn geleverd.

Bianca

Door omstandigheden zeer lange levertijd. Toch een goede communicatie hieromtrent.

Eefje

In mei 2020 hebben we 4 eetkamerstoelen a 120 euro per stuk ontvangen. Bij het uitpakken was er 1 stoel niet goed. Vol vlekken en er stak een nietje door de bekleding (gat erin). We ontvingen direct... In mei 2020 hebben we 4 eetkamerstoelen a 120 euro per stuk ontvangen. Bij het uitpakken was er 1 stoel niet goed. Vol vlekken en er stak een nietje door de bekleding (gat erin). We ontvingen direct een nieuwe zitting. Maar helaas waren er ook bij de andere zittingen een aantal zaken mis. Bij de ene stoel was het zitvlak kapot. Het stof liet los. Uiteindelijke heeft Furnea echt met ons meegedacht. We hebben een groot deel van ons geld teruggekregen en de stoelen hoefden niet retour. Wat ze zeggen op hun website (we willen onze klanten blij maken en samen zoeken naar een oplossing) dat maken ze zeer zeker waar. Héél netjes opgelost. Bedankt Furnea!

Roel

Levertijd was langer dan gepland, maar hier werd ik goed over op de hoogte gehouden per email. Helaas bleken de deurtjes van mijn kast verbogen, maar na hier melding van te hebben gemaakt, ben ik... Levertijd was langer dan gepland, maar hier werd ik goed over op de hoogte gehouden per email. Helaas bleken de deurtjes van mijn kast verbogen, maar na hier melding van te hebben gemaakt, ben ik zeer snel en vriendelijk geholpen en heb inmiddels vervangdeurtjes ontvangen. De follow-up van mijn melding was echt uitstekend. Aanrader!

Wendy

Prima service! Ook bij problemen kun je erop rekenen dat ze het oplossen.

Linda

Na dat er twee onderdelen van TV meubel stuk waren ! Ik contact opgenomen eerste stuk was er zo Na enige tijd wachten terug contact op genomen Blijkbaar collega maar een stuk besteld ! Na een kleine... Na dat er twee onderdelen van TV meubel stuk waren ! Ik contact opgenomen eerste stuk was er zo Na enige tijd wachten terug contact op genomen Blijkbaar collega maar een stuk besteld ! Na een kleine week het ontbrekende stuk geleverd Spijtig maar ondanks alles heel vriendelijk en correct opgelost