Furnea

Kim

Snelle service Alle informatie duidelijk wij hadden een artikel wat een korte vertraging had met leverttijd maar het stond allemaal al heel duidelijk in de omschrijving en het kwam Optijd!! Goed... Snelle service Alle informatie duidelijk wij hadden een artikel wat een korte vertraging had met leverttijd maar het stond allemaal al heel duidelijk in de omschrijving en het kwam Optijd!! Goed verpakt !! Prachtig Aanrader

Marieanne

Op tijd geleverd. ?k kwam niet uit met montage. De klantenservice gebeld en via de Telefoon hebben ze me geholpen. Meubel staat te schitteren in de kamer. Thanks.

Anne-Marie

Super ladenkastje...helemaal mijn ding Wel wat lang moeten wachten door corona/verlof maar twas de moeite van het wachten waard

Carole

Na de bestelling correct op de hoogte gehouden van de levering. Ook de bezorging verliep uitstekend

Antoine

Heb een schoenenkast besteld voor 379E. Bij aankomst(wat erg lang duurde) bleek de kast zelf gemonteerd te worden. Als je de website grondig doorspit is er een mogelijkheid om hier achter te komen.... Heb een schoenenkast besteld voor 379E. Bij aankomst(wat erg lang duurde) bleek de kast zelf gemonteerd te worden. Als je de website grondig doorspit is er een mogelijkheid om hier achter te komen. Dit staat ergens vermeld. Ik verwacht bij een kast met zo'n prijs niet dat je deze nog in elkaar moet zetten. Verder is de kwaliteit van hetzelfde niveau als onze Zweedse winkelketen. Overigens niets mis mee maar daar weet je dat je de spullen zelf in elkaar moet zetten. Hier is de prijs ook naar. Er zou als compensatie 5% gecrediteerd worden nadat de order was verzonden. Hier heb ik ook niets meer van vernomen. Wat wel goed ging was de snelle reactie op mijn mail. Waardeloze reactie op mijn ervaring. Wel weer erg snel, maar dat is het enige wat goed gaat. Al met al geen prettige winkelervaring

S.

We hebben onze volledige inrichting behalve bankstel bij Furnea gekocht. Ebru heeft ons heel goed geholpen met haar geweldige begeleiding en advies bij het inrichten van ons huis. Dankjewel!... We hebben onze volledige inrichting behalve bankstel bij Furnea gekocht. Ebru heeft ons heel goed geholpen met haar geweldige begeleiding en advies bij het inrichten van ons huis. Dankjewel! Iedereen die ons huis bezoekt is lovend over de geweldige inrichting.

K.

Drie maanden geleden heb ik de showroom in Schiedam bezocht om de badkamermeubels te bekijken. Ik ben prima geholpen door een showroom medewerker. Alvorens ik de showroom bezocht had, had ik ook nog... Drie maanden geleden heb ik de showroom in Schiedam bezocht om de badkamermeubels te bekijken. Ik ben prima geholpen door een showroom medewerker. Alvorens ik de showroom bezocht had, had ik ook nog paar vragen gesteld via de livechat van furnea welke keurig en snel beantwoord werden. We hebben drie maanden geleden de badkamermeubel bekeken en na drie maanden (i.v.m. verhuizing) hebben we het via de website van furnea de order geplaatst. Het werd binnen 1 week keurig en netjes door de vervoerder van furnea geleverd. Achteraf beseften we dat we ook nog een kraan nodig hadden. Die werd ook netjes en snel afgeleverd waarmee we het badmeubel volledig in gebruik hebben genomen. De ervaring met furnea is super goed en het product is ook van hoog kwaliteit. Voor de badkamer liefhebbers raad het merk Pelipal persoonlijk aan.

E.

Zeer tevreden met mijn Furnea aankoop. We waren er aan toe om nieuwe meubels aan te schaffen en zijn zowel online als in de showroom goed geholpen. Prachtige, kwalitatieve meubels en ervaren... Zeer tevreden met mijn Furnea aankoop. We waren er aan toe om nieuwe meubels aan te schaffen en zijn zowel online als in de showroom goed geholpen. Prachtige, kwalitatieve meubels en ervaren monteurs. Dat wordt zeker weer bestellen bij Furnea!

Patrick

Tijdens transport was helaas een onderdeel van de kapstok beschadigd. Uiteraard gemeld bij de klantenservice. Erg vriendelijk te woord gestaan en al binnen een paar dagen ontving ik van de fabrikant... Tijdens transport was helaas een onderdeel van de kapstok beschadigd. Uiteraard gemeld bij de klantenservice. Erg vriendelijk te woord gestaan en al binnen een paar dagen ontving ik van de fabrikant een nieuw onderdeel. Heel erg fijn!