Furnea

Joost

Bestelling online te plaatsen. Vetragibg in levering wordt gecommuniceerd. Online goed bereikbaar. Nette levering!

François

Ben tevreden ondanks de verlengde leveringstermijn. Bij het transport werd de doos en de isomobescherming beschadigd waardoor het bureaublad licht werd beschadigd.

A.J.

Zeer goede en professionele firma die er alles aan doet om je tevreden te stellen met goede medewerkers.

Lida

Even gedoetje met bezorgen. De tweede keer keurig door vriendelijke jongeman.

F

Uitstekend geholpen door Thomas van Dag. Andere bedrijven moeten voorbeeld van nemen.

leon

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling ondanks er wel wat moeilijkheden waren. bestelling niet geleverd op voorziene datum maar tijdig verwittigd en tegemoetkoming met korting op betaalde... Uitstekende afhandeling van mijn bestelling ondanks er wel wat moeilijkheden waren. bestelling niet geleverd op voorziene datum maar tijdig verwittigd en tegemoetkoming met korting op betaalde bedrag levering meubel in twee verschillende dozen echter tweemaal dezelfde dozen ontvangen correcte en snelle afhandeling van mijn klacht waardoor ik een van mijn dozen kon terugsturen terwijl de tweede en juiste doos mij spoedig bereikte elke mail die ik verstuurde werd een geruststellende info beantwoord vandaar mijn 5 sterren

Mehmet

Een echte aanrader, heb negatieve ervaringen gehad met andere meubelzaken maar bij Furnea is het toch een ander verhaal. Wat ben ik goed geholpen in de winkel door de medewerkster. Zij dacht mee met... Een echte aanrader, heb negatieve ervaringen gehad met andere meubelzaken maar bij Furnea is het toch een ander verhaal. Wat ben ik goed geholpen in de winkel door de medewerkster. Zij dacht mee met het interieur zonder voor de duurste producten te gaan. Hierdoor heb ik makkelijk kunnen kiezen en de bestelling geplaatst. de producten zijn zelfs binnen de besproken termijn binnen, ik ben netjes gebeld en alles is op tijd bezorgd en gemonteerd. Complimenten voor iedereen van dit bedrijf.

U.

Snelle levering en goede service. Vriendelijke personeel.

H.

Snelle levering, heel goede kwaliteit. Nog nooit zo tevreden geweest met een online aankoop! Nogmaals hartelijk dank voor de verkoop en de thuisbezorging. Alle goeds met hartelijke groet!

Gaby

Niet positief. Onjuiste pakket is bij ons afgeleverd en daarna is het onmogelijk gebleken om alsnog het juiste pakket af te leveren. Hierdoor hebben we in totaal 4 maanden gewacht op de... Niet positief. Onjuiste pakket is bij ons afgeleverd en daarna is het onmogelijk gebleken om alsnog het juiste pakket af te leveren. Hierdoor hebben we in totaal 4 maanden gewacht op de uiteindelijke (financiële) afwikkeling.