Furnea

gaby

Ben helemaal tevreden.

Hendrik

Uitstekend enige minpunt zou kunnen zijn dat de bezorging morgens tussen 5,45 en 6.45 zal plaatsvinden . dat is een tijdstip waar oudere mensen nog liggen te slapen.

jose

Product naar verwachting Snel geleverd En heel fijn dat je in3 kan betalen Vriendelijke verkoopster 1 die tenminste moeite doet

Chavatte

Zoals verwacht, heel stijlvol. De opklapbare deur maakt het geheel compleet en niet overladen. Een must!

Paula

Heel fijn geholpen.

Joke

Ons tafeltje is snel geleverd en net zo mooi als de afbeelding op internet

Inna

Ik ben heel tevreden met de service en kwaliteit van producten. Mijn laatste aankoop ging over tapijt. Snel aangekomen, heel mooi en kwalitatief product. Helemaal blij met betaling met termijnen. Ik... Ik ben heel tevreden met de service en kwaliteit van producten. Mijn laatste aankoop ging over tapijt. Snel aangekomen, heel mooi en kwalitatief product. Helemaal blij met betaling met termijnen. Ik raad het iedereen aan.

Mor

Prachtige eettafel besteld, super mooi! Makkelijk in elkaar zetten!

Willem

Bestellen ging heel makkelijk. Goede hulp van klantenservice toen dat even nodig was. Goede afspraak gemaakt over levering op termijn. Deze termijn is gehaald en het product is prompt en netjes... Bestellen ging heel makkelijk. Goede hulp van klantenservice toen dat even nodig was. Goede afspraak gemaakt over levering op termijn. Deze termijn is gehaald en het product is prompt en netjes geleverd. Montage was wel bewerkelijk en moest met twee personen gebeuren. Kortom, een meer dan prima ervaring met dit professionele bedrijf

jose

Goed snel en goede service