Furnea

Emma

De tafel werd snel geleverd en was zeer netjes verpakt zodat deze onbeschadigd aankwam. We kregen echter van tevoren geen specifieke datum of tijd waarop hij bezorgd zou worden, dus dat is iets... De tafel werd snel geleverd en was zeer netjes verpakt zodat deze onbeschadigd aankwam. We kregen echter van tevoren geen specifieke datum of tijd waarop hij bezorgd zou worden, dus dat is iets onhandig, maar gelukkig en toevallig waren we thuis. We zijn erg blij met de tafel. Hij lijkt wel een beetje gevoelig voor krasjes.

Chris

Artikel beschadigd geleverd en direct vervangen door een nieuw artikel.

Klaas

Mooie meubels, betrokken medewerkers en keurige levering

Janine

Ik heb een schommelstoel besteld bij furnea omdat hij op deze site het goedkoopst was. Pas daarna ben ik reviews gaan lezen. Die op trustpilot waren wat verontrustend. Op kiyoh waren ze beter. De... Ik heb een schommelstoel besteld bij furnea omdat hij op deze site het goedkoopst was. Pas daarna ben ik reviews gaan lezen. Die op trustpilot waren wat verontrustend. Op kiyoh waren ze beter. De dag nadat ik de stoel had besteld stond hij opeens voor €50 minder op de site en daarover heb ik een mailtje gestuurd waarop ik nooit antwoord heb gekregen. En verdween de korting weer van de site. Ik heb het maar zo gelaten. Ik heb een keer gebeld over de levertijd en toen werd ik snel te woord gestaan. De uiteindelijke levertijd was iets langer dan was aangegeven maar dat was niet storend. Furnea heeft een goede bezorgdienst. De bezorgtijd wordt nauwkeurig aangegeven en ze werken met met livetracking zodat je op de minuut af weet wanneer ze voor de deur staan. Erg fijn. Met de bestelde schommelstoel ben ik overigens erg blij!

Ronald

We hebben van de verkoopster uitgebreide informatie gekregen en zo onze keuze kunnen bepalen. De tafel die we uitgezocht hadden werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Omdat we de tafel zelf... We hebben van de verkoopster uitgebreide informatie gekregen en zo onze keuze kunnen bepalen. De tafel die we uitgezocht hadden werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Omdat we de tafel zelf zouden monteren waren we vooral benieuwd naar de instructies. De onderdelen waren uiterst goed verpakt, geen schademogelijk, prima gedaan. De aanwijzingen waren duidelijk en we hebben de tafel gemonteerd binnen de tijd die aangegeven was.

Dick

Na lang zoeken naar een computermeubel kwam ik uit bij Furnea. Omdat ik nog enkele vragen had heb ik (op zondag) telefonisch via de chat contact gezocht. Binnen no time werden mijn vragen... Na lang zoeken naar een computermeubel kwam ik uit bij Furnea. Omdat ik nog enkele vragen had heb ik (op zondag) telefonisch via de chat contact gezocht. Binnen no time werden mijn vragen beantwoord. Nadat ik het meubel had besteld werd het enkele dagen later netjes en goed verpakt thuis afgeleverd. Meubel was voorzien van een hele duidelijke instructie. Zeer tevreden over de service en afhandeling.

Tiny

Voldoet aan mijn verwachtingen en niet moeilijk om in elkaar te zetten.

Michel

Ze hadden me de leveringstermijn beloofd en ze zijn ze inderdaad zeer correct nagekomen en dan nog voor een interessante prijs alvast bedankt Nederlandse vrienden een echte aanrader doe zo voort een... Ze hadden me de leveringstermijn beloofd en ze zijn ze inderdaad zeer correct nagekomen en dan nog voor een interessante prijs alvast bedankt Nederlandse vrienden een echte aanrader doe zo voort een tevreden Belgische koper

Lizzy

Ik heb een tv meubel besteld waarvan deze in 2 keer geleverd moest worden omdat 1 onderdeel niet op voorraad was. De eerste bezorging verliep prima omdat ik zelf thuis was. De tweede bezorging vind... Ik heb een tv meubel besteld waarvan deze in 2 keer geleverd moest worden omdat 1 onderdeel niet op voorraad was. De eerste bezorging verliep prima omdat ik zelf thuis was. De tweede bezorging vind ik eerlijk gezegd zeer asociaal. Ik ben niet thuis ivm vakantie. Het houten onderdeel is toch bezorgd bij mij thuis. Van buren heb ik begrepen dat dit al dagen in de tuin lag. Het is dus over mijn schutting heen gegooid. Ik vind dit erg jammer want ik heb hier veel geld voor betaald en ik weet ook niet of er nu schade is.