Furnea

Alex

Contact met servicenummer was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Levering voorspoedig en assemblage eenvoudig.

J

Misschien er bij vermelden wanneer het een compleet bouwpakket is waar je een halfuur mee bezig bent. Als ik dat had geweten, had ik het niet besteld. Maar verder wel tevreden. Snel geleverd en... Misschien er bij vermelden wanneer het een compleet bouwpakket is waar je een halfuur mee bezig bent. Als ik dat had geweten, had ik het niet besteld. Maar verder wel tevreden. Snel geleverd en degelijke kwaliteit.

Aad

Schoenenkastje gekocht. Eenvoudig in elkaar te zetten. Alleen was één onderdeel tijdens het transport gebutst en verwrongen. Onvoldoende beschermd tussen zwaardere onderdelen gelegd. Klacht met foto... Schoenenkastje gekocht. Eenvoudig in elkaar te zetten. Alleen was één onderdeel tijdens het transport gebutst en verwrongen. Onvoldoende beschermd tussen zwaardere onderdelen gelegd. Klacht met foto van het beschadigde opgestuurd naar Furnea. Na een dg 0f 4 kwam er een vervangend onderdeel, dit keer onbeschadigd. Netjes opgelost door Furnea.

Ferdi

Goed geholpen in de showroom, telefonisch goed infomatie gegeven en de website is ook uiteraard zeer duidelijk. Na verhuizing zal ik zeker mijn bestelling hier plaatsen.

Mohammed

Bestelling geplaatst welke binnen een mum van tijd thuis is geleverd. Er was wel een onderdeel beschadigd naar deze hebben ze heel snel nageleverd. Top en zo kunnen wellicht andere bedrijven van hun... Bestelling geplaatst welke binnen een mum van tijd thuis is geleverd. Er was wel een onderdeel beschadigd naar deze hebben ze heel snel nageleverd. Top en zo kunnen wellicht andere bedrijven van hun leren.

Leroy

Ik werd heel goed geholpen door de klanten service van Furnea Ook heeft Fred mij goed te woord gestaan . Ik heb een bestelling geplaatst en het is sneller dan verwacht geleverd op mijn adres

W.J.M.

De laatste tafel in het aanbod en ik had al een gevoel van als dat maar goed gaat. Maar goed, besteld en een aantal onderdelen was stuk waardoor je niets meer met de tafel kon. Durven ze je toch nog... De laatste tafel in het aanbod en ik had al een gevoel van als dat maar goed gaat. Maar goed, besteld en een aantal onderdelen was stuk waardoor je niets meer met de tafel kon. Durven ze je toch nog (wel vriendelijk moet ik zeggen) een aanbod te doen van 50%. Ik had duidelijk aangegeven dat goed te zien was dat de tafel al eerder gerepareerd was. Buiten het aanbod wat ze deden vind ik dat je als bedrijf zoiets niet naar klanten op mag sturen!!

Joury

Side table hadden we besteld bij Furnea. Deze is van zeer mooie kwaliteit en voor een goede prijs. Helaas paste een handvat niet goed in de side table. De servicedesk heeft dit keurig via de... Side table hadden we besteld bij Furnea. Deze is van zeer mooie kwaliteit en voor een goede prijs. Helaas paste een handvat niet goed in de side table. De servicedesk heeft dit keurig via de fabrikant afgehandeld en kon snel op het probleem inspelen waardoor we na een aantal dagen alles als nog compleet hadden.

Susanna

Ik heb nog nooit zakken gedaan met zo'n geweldig bedrijf! Ik kan geen slechte worden vinden. Ik heb dus vorige jaar een kast voor mijn dochter hier gekocht. Ze was jarig (10) en mocht een hele... Ik heb nog nooit zakken gedaan met zo'n geweldig bedrijf! Ik kan geen slechte worden vinden. Ik heb dus vorige jaar een kast voor mijn dochter hier gekocht. Ze was jarig (10) en mocht een hele nieuwe kamer, geen "baby kamer (was nijntje)". We zochten een degelijk kast wat ook lang mee zou kunnen maar kwaliteit en prijs moest allebei goed zijn. Hier gevonden, heel tevreden ermee. Eerst was de deur een beetje gebogen maar ze stuurde een nieuwe zonder moiete mee te doen. Daarna goed en makkelijk in elkaar te zetten. We waren heel blij mee naar recentelijk verhuisd en waren de "professioneel" verhuizers (UTS) 2 van de poten kwijt! (En nog wat dingen beschadigd). Ik dacht niet geschoten is altijd mis - even kijken of ik ze bij de winkel bij kan bestellen. Ze gaan ze dus nu naar me toe sturen zonder probleem/vragen, als service. Nou! Ik ben dus super blij meet ze en zou willen dat er met zulke bedrijven waren! Chapaeu, Fred van Furnea!

P.A.

Korting na tel contact goed geregeld