Bestelling zou binnen 2 weken geleverd worden. Op de 14e dag email gestuurd en kreeg direct antwoord. Een dag later bestelling in huis.
Fons
De bestelling bij Furnea ging eenvoudig en is op zeer professionele wijze afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over de Service en dienstverlening.
Frances
Snel geleverd, goed verpakt en fraai bureau
Karin
Ik heb een vloerkleed besteld met een verzendklaar termijn van 1-2 weken. 6e dag was het kleed al geleverd bij mij. Het is Perzische tapijt met een grootte van 3 bij 4 meter. Jeetje wat een groot...Ik heb een vloerkleed besteld met een verzendklaar termijn van 1-2 weken. 6e dag was het kleed al geleverd bij mij. Het is Perzische tapijt met een grootte van 3 bij 4 meter. Jeetje wat een groot vloerkleed. Ik was benieuwd hoe het bezorgd zou worden. Nou zeg, tot mijn verbazing was het door een nette bezorgster geleverd en tegen extra betaling dat aangegeven was bij de bestelling werd het vloerkleed in de gewenste kamer neergezet. Wat ben ik er blij mee. ik zal zeker weer wat bestellen bij furnea.
Ronald
Echte aanbieding en keurige bezorging via eigen besteldienst.
Ineke
De bestelling is vlot, correct en naar volle tevredenheid afgehandeld
B
Snel geleverd en geen verrassingen
Asmae
Mooie kledingkast besteld voor goed prijsje ik raad iedereen om hier te bestellen!!! lieve bezorger ook... We zijn blij met ons aaankoop bedankt Furnea
jeannette
Wij hebben een lamp besteld en binnen 2 dagen in huis.. Hij die bleek te groot te zijn. Vooraf werd al gezegd dat we t artikel binnen 30 dagen mochten retourneren. Binnen 2 dagen stond het...Wij hebben een lamp besteld en binnen 2 dagen in huis.. Hij die bleek te groot te zijn. Vooraf werd al gezegd dat we t artikel binnen 30 dagen mochten retourneren. Binnen 2 dagen stond het aankoopbedrag weer op onze rekening.