Bestelling correct afgehandeld en snel geleverd. Prijs is prima.
Natalie
Bestellen is eenvoudig, levertijd staat aangegeven en klopt, alleen was er 1 glazen bol kapot bij aankomst en wachten we nu al wel een tijdje op de vervangende bol.
Maria
Te lang Wachten voor bestelling en dan kapot aankomen
Max
Hadden een tafel besteld die toch niet helemaal onze smaak was. Zonder problemen terug kunnen sturen top service
A.
Levertijd komt niet overeen met hetgeen wat op de site staat aangegeven. Tevens meerdere malen contact moeten opnemen met de klantenservice om het bedrag van de geretourneerde artikelen terug te...Levertijd komt niet overeen met hetgeen wat op de site staat aangegeven. Tevens meerdere malen contact moeten opnemen met de klantenservice om het bedrag van de geretourneerde artikelen terug te ontvangen. Gaat helaas erg moeizaam. Je wordt nergens over geïnformeerd en moet overal achteraan. Klantenservice is zeer onproffesioneel!
Prinsen
Toppi
Wiebe
Gewoon goed verpakt en afgeleverd op aangeven tijdstip.
Bernard
Dit bedrijf verkoopt producten via internet en zij weten goed wat de klant wil, nl heldere en juiste communicatie.
H
Kundig, denkt goed mee. Supermooi woonkamer besteld. Wij zijn blij :-))