Alles was duidelijk, chauffeurs vriendelijk hopen veel plezier te hebben van onze schoenenkast en ladenkast
Marion
Er was een kleine beschadiging van de lak, bedrijf heeft dit gelijk vervangen. Hele goede en correcte service.
M
Ik heb andere piefjes gekrijgen als dan op foto
G
Lamp besteld en binnen een dag geleverd.
Gerhard
Degelijk lade meubel voor naast een bureau.
Stephano
Zeer slecht klantenservice. Onlangs een kast besteld, werd al later geleverd dan was overeengekomen. Vervolgens 4 delen beschadigd. Nieuwe onderdelen zouden verstuurd worden. 4 delen ontvangen maar...Zeer slecht klantenservice. Onlangs een kast besteld, werd al later geleverd dan was overeengekomen. Vervolgens 4 delen beschadigd. Nieuwe onderdelen zouden verstuurd worden. 4 delen ontvangen maar 1 compleet verkeerd deel en een loze spaanplaat. Wederom contact en laatste deel zou opgestuurd worden. Helaas nu 3 weken met een halve kast in huis. Klacht ingediend, krijg je ter compensatie een flesje schoonmaakmiddel voor hout, het is spaanplaat met folie!! Nog steeds in afwachting van. Had beter zelf de kast in Duitsland kunnen halen, had dan naar aller waarschijnlijkheid een stuk minder ellende gehad. Was de eerste en tevens laatste keer dat ik bij Furnea iets gekocht heb. Kan het dan ook absoluut niemand aanbevelen! 16-08 aanvulling; vandaag de reactie gehad dat het probleem uiteraard bij een derde ligt. Dat zie je in alle reviews, dus niets nieuws. Wake up!!!!! Daarnaast mag het geretourneerd worden als het als nieuw in de doos gaat zonder gebruikssporen! Hoe kan dit nou?!? Je moet een deel in elkaar lijmen, en vanuit daar is geconstateerd dat ze een verkeerd deel hebben nageleverd. Trouwens nieuw in doos, met hoeveel beschadigingen wil je het retour hebben? Kortom aanbeveling aan iedereen om NIETS maar dan ook echt NIETS te bestellen bij Furnea. Let op ze verkopen ook via bol.com !
Emad
Te duur
karin
Na een foute gedeeltelijke levering (door de fabrikant) is het probleem snel opgelost. Zoals het hoort. Ik ben heel tevreden over de afhandeling en zou hier weer wat kopen.
Eric
Foute levering werd onmiddellijk rechtgezet!
Tarasova
Zoals beloofde snelle levering, vlekkeloos retour. Telefonisch goed te bereiken