Na het uitzoeken van een kapstok uiteindelijk bij Furnea. Helaas was bij de montage een stuk frame incompleet. Ze zijn hier geel adequaat mee omgegaan en binnen een aantal dagen had ik een...Na het uitzoeken van een kapstok uiteindelijk bij Furnea. Helaas was bij de montage een stuk frame incompleet. Ze zijn hier geel adequaat mee omgegaan en binnen een aantal dagen had ik een vervangend onderdeel in huis.
Nasution
Product ontvangen maar niet volgens beschrijving. Tot 2x toe contact gehad over eventuele beschadigingen. Bij aankomst daadwerkelijk beschadigd en poten waren niet geleidelijk gespoten. Klacht...Product ontvangen maar niet volgens beschrijving. Tot 2x toe contact gehad over eventuele beschadigingen. Bij aankomst daadwerkelijk beschadigd en poten waren niet geleidelijk gespoten. Klacht daarvoor ingediend, blijkt hun klachtenafhandeling een grote grap te zijn. Kiezen de makkelijkste weg en geven geen serieuze antwoorden noch oplossingen! In de tussen tijd tafel verkocht. Ga wel een nieuwe kopen bij een ander bedrijf dat wel serieus omgaat met klanten. Kan niet veel zeggen over dit bedrijf. Behalve dat het één grote grap is.
JH
Nadat we even in Schiedam zijn gaan kijken hoe het meubel eruit zag, hebben we bij thuiskomst gelijk de bestelling gedaan. Dat proces verliep vlekkeloos. Bij het meubel stond een levertijd van 2 tot...Nadat we even in Schiedam zijn gaan kijken hoe het meubel eruit zag, hebben we bij thuiskomst gelijk de bestelling gedaan. Dat proces verliep vlekkeloos. Bij het meubel stond een levertijd van 2 tot 4 weken, waarschijnlijk omdat deze bij Maja Møbel zelf besteld moest worden. Pas precies na het verstrijken van die 4 weken kregen we van Furnea een mail dat de de leverdatum helaas niet gingen halen en dat ze verwachtten 2 tot 3 weken extra nodig te hebben. Kan gebeuren, zij moeten het ook maar doen met de info die ze van de leverancier krijgen. Bij het verstrijken van de 3de week kregen we een email dat de landing beschadigd was en dat een nieuwe bestelling zou moeten worden gedaan bij de leverancier. Extra wachttijd: 4 weken. Een dag later kwam dan toch een mail dat de bestelling een paar dagen later zou worden afgeleverd. Hier bleek vertraging in de communicatie transporteur-leverancier-furnea de reden van te zijn. Het meubel werd netjes geleverd, in goede staat en moet nog worden gemonteerd. Waarom geen 10? Ik denk dat de communicatie ietsje proactiever kan van Furnea naar de leverancier. 2 tot 4 weken en dan wachten tot op de dag na het verstrijken hiervan, is een beetje sumier. Nogmaals, ik denk dat zij het doen met datgene wat zij van de leverancier horen, maar hier eerder naar vragen en de klant op de hoogte stellen zou dit kunnen verbeteren. Ook de ietwat verwarrende emails die elkaar kruisten ( “product is beschadigd; duurt nog een maand” en een dag later “heeft ons magazijn verlaten”) kan dit wellicht iets voorkomen. Al met al toch dik tevreden met het gehele traject en ik zal ze voor volgende meubels gewoon weer overwegen.
T.J.
Ik vind dat Furnea snel de bestelling heeft afgehandeld. Bij het uitpakken van mijn twee CD/DVD kasten, die ik overigens zelf in elkaar kon zetten zonder enig probleem, zag ik een kleine...Ik vind dat Furnea snel de bestelling heeft afgehandeld. Bij het uitpakken van mijn twee CD/DVD kasten, die ik overigens zelf in elkaar kon zetten zonder enig probleem, zag ik een kleine beschadiging in de binnenkant van een der kasten. Ik vond dit van dien aard dat ik niet heb gereclameerd en de beschadiging is redelijk uit het zicht. Kortom: ik ben redelijk tevreden.
Geert
Bij de montage was niet alles even duidelijk. Ik hield zakjes met schroefjes over. En sommige zakjes waren dubbel gecodeerd.
Isabelle
Ik heb spijt van mijn online aanschaf binnen 1 maand de poten van tafel DEEFgaan lossen van elkaar, de constructie is alleen lijm !en tafel is lood zwaar , tafel voor 900 euro’s ! De communicatie...Ik heb spijt van mijn online aanschaf binnen 1 maand de poten van tafel DEEFgaan lossen van elkaar, de constructie is alleen lijm !en tafel is lood zwaar , tafel voor 900 euro’s ! De communicatie met furnea is alleen via mail met dag ertussen , Ik mag niet die tafel retour van furnea er moet nieuw poten komen ,of verlies ik bij retour 30% van mijn aanschaf .De constructie van die tafel blijft even gevaarlijk vind ik , klein kind die rond loop hier en net nieuw vloer voor 4000 euro gelegd van keramique . Intussen blijf ik wachten voor poten . Conclusie Het 100 dagen uitproberen is alleen geldig als product in doos blijft is mijn ervaring
Tim
Twee opbergkasten uit dezelfde serie besteld bij Furnea. Mooie kasten, maar ik kreeg 1 van de deurtjes niet goed afgesteld. Na uren proberen bleek dat de scharnieren het probleem waren. Contact...Twee opbergkasten uit dezelfde serie besteld bij Furnea. Mooie kasten, maar ik kreeg 1 van de deurtjes niet goed afgesteld. Na uren proberen bleek dat de scharnieren het probleem waren. Contact opgenomen met Furnea. Na het opsturen van een aantal foto's werden er nieuwe scharnieren opgestuurd. Het probleem werd vlot, correct en kosteloos opgelost.
Patricia
Levering zou zijn van 3 tot 5 weken, dit werden er 7. Een iets duidelijker handleiding van het in elkaar zetten van je meubel zou fijn zijn.