Furnea

Marc

Snelle levertijd, goed product

Fatima

Snelle levering product voldoet geheel aan de verwachtingen...Met zorg netjes ingepakt en afgeleverd...Topservice...Mijn dank hiervoor

Margret

Ik heb een klok geleverd gekregen die stuk is wordt nogal moeilijk gedaan. Ik wil dat hij omgeruild wordt voor een andere. De wijzers werken niet en daar moet je dan een foto van maken maar dat zie... Ik heb een klok geleverd gekregen die stuk is wordt nogal moeilijk gedaan. Ik wil dat hij omgeruild wordt voor een andere. De wijzers werken niet en daar moet je dan een foto van maken maar dat zie je niet op de foto. Moet je een filmpje maken ? ik hoop dat het netjes opgelost wordt. Dan zal ik deze review nog een keer invullen. Heb er ook nog 5!!!!! weken op moeten wachten

Diny

Vrolijke kleuren en snelle levering.

Astrid

Mooi & stevig kastje, snelle levering. Wel een beetje ingewikkeld om in elkaar te zetten en lastig om alles recht en aansluitend te krijgen.

Conny

De kast is netjes aangekomen, de verpakking was niet beschadigd, maar 1deel bleek behoorlijk beschadigd re zijn

Elly

Fijne site , mooie producten, snelle levering

dominique

Had een tapijt besteld, tot tweemaal toe werd de levering uitgesteld, maar ik kreeg daar wel een vriendelijke mail over. het tapijt was het wachten waard!

TWM

Een betrouwbare en op communicatie gerichte organisatie

Ingrid

Snelle levering en goede service