Furnea

Marian

Pluspunten: Heel aardig personeel. Erg geduldig. Mooi meubel. Verbeterpunten: Lange levertijd. Als je niet gewend bent kasten te monteren, kom je er bijna niet uit. Wij hadden gelukkig goede hulp,... Pluspunten: Heel aardig personeel. Erg geduldig. Mooi meubel. Verbeterpunten: Lange levertijd. Als je niet gewend bent kasten te monteren, kom je er bijna niet uit. Wij hadden gelukkig goede hulp, die er bekend mee was.

Pluspunten: Reactie op email Verbeterpunten: levertijd was 7 weken

Hilde

Pluspunten: Mooie,degelijke meubels Verbeterpunten: Op de hoogte houden aan de klant qua levering. Duidelijkere handleiding.

Kim

Pluspunten: Goede levering vrienedelijke medewerkers Verbeterpunten: Beschrijving van mijn gekocht product was heel onduidelijk heb m zonder beschrijving in elkaar moeten zetten

Rein

Pluspunten: Prima en mooi producten. Vervoersbedrijf werkte een beetje tegen met beschadiging/kwijtmaken, maar prima opgelost door Furnea helpdesk zonder discussie.

Gisèle

Pluspunten: De levering van de product was uitgesteld maar wij werden regelmatig op de hoogte gebracht van het uitstel

René

Pluspunten: Levering conform afspraak. Foto voldoet aan het werkelijk gekochte product.

Annemieke

Pluspunten: Bestelling verliep prima. Goed contact met leverancier over levering. Keurig bezorgd op de dag die mij goed uitkwam. Verbeterpunten: Niet zo snel geleverd als beloofd op de site, maar... Pluspunten: Bestelling verliep prima. Goed contact met leverancier over levering. Keurig bezorgd op de dag die mij goed uitkwam. Verbeterpunten: Niet zo snel geleverd als beloofd op de site, maar wel goede communicatie erover. En flexibel meegedacht in bezorgmoment.

Pluspunten: goede service en ben erg tevrede over het product .

Pluspunten: Heel efficiënt, makkelijk, vlug, super service. Verbeterpunten: Geen