Furnea

jenny

Vlotte levering en een zeer prachtig tapijt aan voordelige prijs.

Petra

Zowel in de winkel als het mailverkeer heel vriendelijk en behulpzaam. 1 minnetje: kast is geleverd precies in de week dat ik aangegeven had dat levering niet kon. Heeft nu week bij buren gestaan.... Zowel in de winkel als het mailverkeer heel vriendelijk en behulpzaam. 1 minnetje: kast is geleverd precies in de week dat ik aangegeven had dat levering niet kon. Heeft nu week bij buren gestaan. Een telefoontje om een bezorgafspraak te maken had ik prettiger gevonden.

Katleen

Ons artikel was helaas niet wat we verwacht hadden, maar dat is heel vriendelijk en direct afgehandeld door de dienst na verkoop. Uitstekende service daar waar vele andere het nalaten, heel erg... Ons artikel was helaas niet wat we verwacht hadden, maar dat is heel vriendelijk en direct afgehandeld door de dienst na verkoop. Uitstekende service daar waar vele andere het nalaten, heel erg bedankt

Hatice

Zeer goed en vriendelijk geholpen Wij zijn eeg blij met ons aankoop tegelijker tijd ook blij dat wij zon gastvrij meubel zaak gevonden hebben van mij betreft is het in ons favo lijstje als het om... Zeer goed en vriendelijk geholpen Wij zijn eeg blij met ons aankoop tegelijker tijd ook blij dat wij zon gastvrij meubel zaak gevonden hebben van mij betreft is het in ons favo lijstje als het om meubels etc gaat mee dekende medewerkers van magazijn to aan showroom medewerkers heel vriendelijk en aardig bedankt voor julie goede services

Lieva

Door oorlog in oekraine moeilijkheden met productie van de meubels. wij werden op de hoogte gehouden en kregen de kans om de levering te annuleren indien het wachten te lang zou worden. we hebben... Door oorlog in oekraine moeilijkheden met productie van de meubels. wij werden op de hoogte gehouden en kregen de kans om de levering te annuleren indien het wachten te lang zou worden. we hebben gewacht en uiteindelijk de mooie zetels aan huis geleverd.

Toos

Niet eerder had ik iets van jullie, maar via kennes,ziet er prima uit.

Lis

Product zoals omschreven. De levertijd was alleen wat lang, ongeveer 10 weken. Ik werd netjes op de hoogte gebracht hierover via de mail en tussentijds ook, dat heb ik als erg fijn ervaren. Furnea... Product zoals omschreven. De levertijd was alleen wat lang, ongeveer 10 weken. Ik werd netjes op de hoogte gebracht hierover via de mail en tussentijds ook, dat heb ik als erg fijn ervaren. Furnea is netjes in contact en bij vragen werd mijn mail vrijwel dezelfde dag nog beantwoord. Product is in goede staat bezorgd. Erg blij mee.

Gea

Update 18 mei: Na het schrijven van deze review heeft Furnea en de vervoerder gelijk contact met mij opgenomen. Gisteren is mijn bestelling bezorgd. De klacht is heel netjes opgelost en ben heel... Update 18 mei: Na het schrijven van deze review heeft Furnea en de vervoerder gelijk contact met mij opgenomen. Gisteren is mijn bestelling bezorgd. De klacht is heel netjes opgelost en ben heel blij met mijn vloerkleed! Ik heb zelfs een bloemetje gekregen van de vervoerder. Dank daarvoor! Ik heb op 29 april een vloerkleed besteld, maar nog steeds niet binnen gekregen. Op 3 mei een mail ontvangen dat mijn bestelling het magazijn heeft verlaten en dat ik binnen 1-5 werkdagen een mail van de vervoerder zou ontvangen met een bezorgdatum. Op 9 mei jullie een mail gestuurd dat ik deze mail tot op heden niet ontvangen heb. Als antwoord krijg ik dat ik zelf contact op moet nemen met de vervoerder. Dit lijkt mij de omgekeerde wereld, maar goed, gisteren een poging gewaagd. Een half uur in wacht gezeten en nog steeds niemand aan de telefoon! Sorry, maar dan is mijn geduld op. Conclusie: we zijn nu 2,5 weken verder en ik heb nog niets!!!! Het zou fijn zijn als jullie na willen gaan waar mijn bestelling nu is en wanneer ik deze binnenkrijg!

Gerrit

Ik kan hier nog niet over ordelen omdat ik morgen 14 mei het artikel pas krijg uw bent wel vlug het stond al3mei bij de genedie het moest bezorgen groetjes g abbenis

Madelon

De deuren van de kast zijn echt prachtig. De kast zelf is van matige kwaliteit en het is jammer dat de randjes van de boven- en onderplank niet ook in hoogglans zijn, dit was mooier geweest. De... De deuren van de kast zijn echt prachtig. De kast zelf is van matige kwaliteit en het is jammer dat de randjes van de boven- en onderplank niet ook in hoogglans zijn, dit was mooier geweest. De levering was op tijd.