Klant is koning en dat merk je ook hier. Hoe ze je te woord, missende onderdeel zsm naleveren, mails beantwoorden etc. Bedankt furnea
Aktas
Ik heb bij Furnea een nieuwe bankstel aangeschaft. In de showroom kon ik het model niet bezichtigen maar heb wel de kleurstaal en materiaal gezien. Zeer goed geholpen en niet te vergeten, de koffie...Ik heb bij Furnea een nieuwe bankstel aangeschaft. In de showroom kon ik het model niet bezichtigen maar heb wel de kleurstaal en materiaal gezien. Zeer goed geholpen en niet te vergeten, de koffie was zeker lekker. Wat ook heerlijk is, is mijn bankstel. Na een dag lang werken, rust ik thuis nu op mijn nieuw bankstel!
Mark
Mijn tv wandmeubel was jammer genoeg beschadigd afgeleverd. Na 1 mail is er binnen 7 dagen een nieuw onderdeel geleverd. Wat een service! Andere bedrijven moeten van Furnea voorbeeld nemen....Mijn tv wandmeubel was jammer genoeg beschadigd afgeleverd. Na 1 mail is er binnen 7 dagen een nieuw onderdeel geleverd. Wat een service! Andere bedrijven moeten van Furnea voorbeeld nemen. Binnenkort een nieuwe tafel (ook van Furnea) ;)
Semanur
Er werd heel goed geluisterd naar mijn wensen. Een zeer positieve klantgericht arbeid. Top!!
lubbert
De levertijd .veel te lang,ook dat op zaterdag tussen 5 en 7 uur bezorgen ???
B
De kast is zeer instabiel, 1 geen voorgeboord gat van onder voor de vijfde poot waardoor een poot niet geplaatst kon worden. Moet je zelf boren. De deur is in drie delen die je met houtjes ertussen...De kast is zeer instabiel, 1 geen voorgeboord gat van onder voor de vijfde poot waardoor een poot niet geplaatst kon worden. Moet je zelf boren. De deur is in drie delen die je met houtjes ertussen aan elkaar vast maakt en dus wiebelt. De deur is bij mij dus afgebroken toen ik m m in de slagpennen wilde klikken. Hij zeabbert dan door de instabiliteit. Ik heb zelf ijzeren plaatsjes aan de binnenkant vd deur moeten maken. En de doos was geknakt waardoor mn achterplaat deels al stuk was. En dat voor €600. Veels teveel geld voor deze kwaliteit. Heel jammer.
Herman
Ik had 3 tafeltjes besteld en ze zijn allemaal heel mooi. De aflevering was ook prima.
N.
Aanvankelijk had de fabrikant een verkeerd kleed gestuurd (was niet besteld, wel mooi maar geen passende kleuren). De telefonische service en de e-mail opvolging van Furnea was goed geregeld....Aanvankelijk had de fabrikant een verkeerd kleed gestuurd (was niet besteld, wel mooi maar geen passende kleuren). De telefonische service en de e-mail opvolging van Furnea was goed geregeld. Verkeerde kleed werd opgehaald en het juiste kleed werd ons bezorgd. Mooi product, probleempje goed opgelost.
Farid
Snel en goed
Annick
Salon tafel besteld, artikel was goed verpakt en snel geleverd!