Furnea

Tallina

Goede kwaliteit snelle levering

paul

Kapstok gekocht , mooi robuust ding, maar zeer slecht verpakt, zat alleen zak plastic om heen, aangezien het een zwaar ding is en de koeriers niet al te voorzichtig zijn, waren sommige haken... Kapstok gekocht , mooi robuust ding, maar zeer slecht verpakt, zat alleen zak plastic om heen, aangezien het een zwaar ding is en de koeriers niet al te voorzichtig zijn, waren sommige haken verbogen, deze kon ik gelukkig zelf terug buigen, en de koerier had de doos voor de deur gezet, vol in het zicht, ik had mazzel dat hij er nog stond.

Leo

Ik vond het geweldig gegaan geen probleem dankjewel groetjes Leo

Henk

Nog geen ervaring op dit moment Enquête komt te vroeg…

C.

Helaas waren bij de levering onderdelen beschadigd maar deze zijn snel vervangen. Prettig mailcontact.

Marian

Door de vleug in het tapijt blijven je voetstappen en schoenafdrukken in het kleed staan. Erg slordig en viezig gezicht. Heel jammer want dat was niet te zien op het plaatje en omschrijving

Lucas

Uitsluitend mail- en telefonisch contact gehad, gezochte onderdeel was leverbaar, maar wel hoger geprijsd dan in de Jutzler catalogus. Geen gebruiksaanwijzing, maar kabeltjes kon je slechts op 1... Uitsluitend mail- en telefonisch contact gehad, gezochte onderdeel was leverbaar, maar wel hoger geprijsd dan in de Jutzler catalogus. Geen gebruiksaanwijzing, maar kabeltjes kon je slechts op 1 manier fout doen en de andere manier was goed, dus alles is nu dik in orde

marina

Alles mooi op tijd geleverd en heel goed verpakt ook mooie kwaliteit van de kast. zoals het beschreven staat op de site ben heel tevreden met mijn aankoop

J

We zijn een paar keer terug naar de showroom geweest om uit de vele mogelijkheden te kiezen. Nadat de bestelling geplaatst was, kwamen er twijfels en verteld dat we de bestelling wilden wijzigen.... We zijn een paar keer terug naar de showroom geweest om uit de vele mogelijkheden te kiezen. Nadat de bestelling geplaatst was, kwamen er twijfels en verteld dat we de bestelling wilden wijzigen. Hoewel in de voorwaarden staat, dat speciale bestellingen niet meer gewijzigd kunnen worden, hebben ze het toch voor elkaar gekregen om de bestelling (die al bij de fabriek lag) te wijzigen. Er werd ook adequate gereageerd op verzonden emails. Hele goede en fijne service! De banken zitten fantastisch en zien er mooi uit! Nogmaals bedankt

Vivienne

Lang moeten wachten, maar uiteindelijk snelle afhandeling.