Furnea

Els

Eerste keer besteld bij Furnea. Heel goed meegevallen en voor herhaling vatbaar. Paar plekjes zijn niet perfect afgewerkt maar dan moet je al echt in detail kijken.

Hans

Het bestelde meubel was snel in huis, correct afgeleverd door de koerier. Bij de montage bleek een onderdeel beschadigd. Hierop werd door Furnea snel en adequaat gereageerd en een oplossing geboden.

Kelly

Producten zien er goed uit, precies zoals op de foto’s en zonder beschadigingen geleverd op de afgesproken leverdatum. Goede en snelle service!

Tanghé

Lang gewacht op product, maar kwaliteit prima

Jess

Ik heb een slaap stoel maar dat is alleen maar groot genoeg voor een kind. Op de site stond in de specificatie dat het bed 2.10 m is. Op de tekeningen stonden wel de 1.15 m, dus dat was erg... Ik heb een slaap stoel maar dat is alleen maar groot genoeg voor een kind. Op de site stond in de specificatie dat het bed 2.10 m is. Op de tekeningen stonden wel de 1.15 m, dus dat was erg verwarrend. Ik moet er nu een poef of andere stoel bijzetten om te kunnen slapen erop. Niet wat ik had verwacht van zo'n dure stoel.

raphael

Zeer tevreden en binnen de driedagen bij thuis zou het iedereen aanbevelen

Jurgen

Tijdens mijn bezoek aan de winkel vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Hij luisterde naar onze wensen en kwam met een deskundig advies. Ook de levertijd van de bestelling heeft hij goed... Tijdens mijn bezoek aan de winkel vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Hij luisterde naar onze wensen en kwam met een deskundig advies. Ook de levertijd van de bestelling heeft hij goed ingeschat. Kortom deze winkel is een echte aanrader.

Chaa

Levertijd was veeeeeel langer dan verwacht. Communicatie hierover was wel regelmatig en duidelijk. Bij ontvangst producten tevreden.

A.H.

Zeer tevreden. Goede levering en een mooie salontafel,