Furnea

Svenja

Wij hebben 2 lampen gekocht, jammer genoeg is door het transport 1 lamp beschadigd aangekomen, we hebben contact opgezocht, en er werd meteen een hele goede oplossing gegeven. Heel erg tevreden over... Wij hebben 2 lampen gekocht, jammer genoeg is door het transport 1 lamp beschadigd aangekomen, we hebben contact opgezocht, en er werd meteen een hele goede oplossing gegeven. Heel erg tevreden over de winkel en de klantenservice!!

Kees

De bestelde schoenenkast gemonteerd, was makkelijk dankzij de duidelijke instructie De kast is uitstekend afgewerkt en wij zijn we helemaal blij mee !

Math

Vriendelijk en op tijd

Nordin

De schoenenkast bergt veel schoenen op. Helaas zijn de materialen heel goedkoop en zwak. De deur sluit ook niet geheel af. Is eigenlijk niet het prijs waard.

Emiel

We hebben een mooie kast van Maja Möbel gekocht bij Furnea. Levering was zoals beloofd. Een van de onderdelen functioneerde niet helemaal naar behoren, deze werd al snel weer nieuw toegezonden.... We hebben een mooie kast van Maja Möbel gekocht bij Furnea. Levering was zoals beloofd. Een van de onderdelen functioneerde niet helemaal naar behoren, deze werd al snel weer nieuw toegezonden. Fijne service!

A

Zeer correct en snel geleverd.

Marco

Furnea had netjes gecommuniceerd dat de zending vertraging heeft opgelopen. Voor de prijs had ik wel verwacht dat het geheel strak zou zijn. Echter de lades zijn amper te stellen, deurtje is... Furnea had netjes gecommuniceerd dat de zending vertraging heeft opgelopen. Voor de prijs had ik wel verwacht dat het geheel strak zou zijn. Echter de lades zijn amper te stellen, deurtje is moeilijk te stellen en het blad zit niet op beide einden even strak op de opstaande wanden.

Ineke

1. Maak duidelijker op de plaatjes welke onderdelen voor moeten Ik had de zijkanten omgekeerd gemonteerd 2. Belangrijk is dat goed aangegeven wordt wanneer je de dubbele achterwand plaatst dat is nu... 1. Maak duidelijker op de plaatjes welke onderdelen voor moeten Ik had de zijkanten omgekeerd gemonteerd 2. Belangrijk is dat goed aangegeven wordt wanneer je de dubbele achterwand plaatst dat is nu niet aangegeven. 3. Maak op de achterwand stippellijntjes zodat je de schroefjes direct erin kunt draaien. Nu moet je dit eerst heel secuur uitmeten omdat anders de schroefjes niet goed in de legplanken komen

Petra

Moest zelf navraag doen naar status van de levering, de communicatie tussen Furnea en het verzendhuis bleek te stagneren. Dat komt vaker voor werd mij gemeld.

Karin

Ik heb bij furnea een vloer besteld en bij de bestelling is mij uitgebreid informatie gegeven over de plinten, ondervloer, plinten en uiteraard voor het leggen van de vloer. Alles is besteld en... Ik heb bij furnea een vloer besteld en bij de bestelling is mij uitgebreid informatie gegeven over de plinten, ondervloer, plinten en uiteraard voor het leggen van de vloer. Alles is besteld en nauwkeurig bij mij geleverd en super netjes gelegd. Ik kreeg zelfs een set aan onderhoudsmiddelen als cadeau omdat mijn vloer meer dan 95 vierkante meter bedroeg. Al met al heel erg blij en nu zijn we bezig om een keuken samen te stellen bij furnea keukens. Gaat zeker goed komen. We hebben er volle vertrouwen in.