Furnea

Udo

Bijzettafel besteld en was binnen 3 dagen bezorgd. Prima geregeld. Tafel was exact zoals op de foto’s

Pim

Makkelijk bestellen. Alleen jammer van de lange levertijd!

D.

Erg blij mee. 3,5 jaar geleden een kast gekocht bij de voorganger van Furnea. Fijne schoenenkast. Helaas brak recent een van de 5 greepjes af. Ik mail Furnea, en krijg heel snel mail terug.... Erg blij mee. 3,5 jaar geleden een kast gekocht bij de voorganger van Furnea. Fijne schoenenkast. Helaas brak recent een van de 5 greepjes af. Ik mail Furnea, en krijg heel snel mail terug. Antwoord: we gaan samen met de leverancier van de kast op zoek naar greepje, want de kast is uit assortiment. Binnen een paar dagen bericht dat het nog geregeld kan worden. En nog mooier ik hoef niets te betalen, terwijl de greepjes vanuit Duitsland verzonden moeten worden. Dat is nog een topservice. En nu kan mijn kast weer jaren mee. Dank @Furnea.!

Xavier

Item niet op voorraad. Gemist voor Kerstmis. Rest us ok

Vc

Er is totaal niet gecommuniceerd wanneer ik het product naar mij verzonden werd. De enige mail die ik kreeg dat het product de leverancier had verlaten. Toevallig was er iemand thuis toen in de... Er is totaal niet gecommuniceerd wanneer ik het product naar mij verzonden werd. De enige mail die ik kreeg dat het product de leverancier had verlaten. Toevallig was er iemand thuis toen in de ochtend op de bel werd gedrukt. Vriendelijke groet Y Karsten

Ron

Kast werd betrekkelijk snel geleverd en gehecht een godenkwaliteit

A-M

Het product terug sturen gaat niet meer omdat je er pas achterkomt dat het product totaal niet aan de verwachting voldoet als het in elkaar staat. Het is wankel en de binnenplankjes zijn heel klein.... Het product terug sturen gaat niet meer omdat je er pas achterkomt dat het product totaal niet aan de verwachting voldoet als het in elkaar staat. Het is wankel en de binnenplankjes zijn heel klein. Alles past net niet. Zelfs voor een kinderkamer is het niet geschikt. Het deurtje krijg je niet open of fatsoenlijk dicht. De veer werkt slecht. Echt een miskoop voor een hoop geld. Ik had de kast ook op een andere site zien staan voor honderden euro's goedkoper maar dat vertrouwde ik niet vanwege de slechte reviews. Op de foto zag het er prachtig uit. Precies wat ik zocht dacht ik maar nee, ik ben zeer teleurgesteld. Ik twijfel of ik hem maar naar de stort breng. Voor een kastje van ongeveer €350,00. Heel jammer.

Saskia

Mooie kast besteld en zo makkelijk in elkaar gezet, de mail met het leveringsuur een dag van te voren, prima, wij zijn heel blij dat het allemaal zo vlot ging!!

Eric

Eerste aankoop verliep vlekkeloos. 2e bestelling ging heel wat minder. Kreeg na afhandelen order en betaling geen bevestiging. Na paar dagen contact opgenomen. Bleek dat product niet op voorraad te... Eerste aankoop verliep vlekkeloos. 2e bestelling ging heel wat minder. Kreeg na afhandelen order en betaling geen bevestiging. Na paar dagen contact opgenomen. Bleek dat product niet op voorraad te zijn. Dat geven ze niet door, aldus de medewerker. Ondertussen een aflever aankondiging gekregen, echter op aangekondigde tijdstip geen pakket ontvangen. Krijg hierover weer geen bericht. Moet dus weer gaan bellen....