Furnea

Mario

De binnen maten tussen de staanders klopt van geen kant. Het is krap 43.5 cm, dat houd in dat de audio er niet goed tussen past. Ook de diepte klopt niet. De tussen bladen zijn maar 33.5 cm gerekend... De binnen maten tussen de staanders klopt van geen kant. Het is krap 43.5 cm, dat houd in dat de audio er niet goed tussen past. Ook de diepte klopt niet. De tussen bladen zijn maar 33.5 cm gerekend tot achterpaneel. Dus, heb je audio dat dieper is dan 33.5 cm steekt het er aan de voorkant over de rand heen. Niet iedereen heeft een mini zetje Bovenblad meet 42.5 x 66cm, dat is oke. Al met al heb ik dat meubel moeten verbouwen om de apparatuur er in kwijt te kunnen. "jammer! ik heb van de poten 2 cm in de lengte af moeten halen zodat het er tussen past. Het meubel is dus niet! geschikt voor normale maat audio en dat voor een meubel van € 400,- Het design is wel mooi. M. Kinsbergen

Astrid

Blij met tv meubel in het echt zeker zo mooi als in advertentie en bezorging correct

Wilma

Mooie meubels, duidelijke website. Snelle service en staan direct voor je klaar.

Yazan

Alles is goed. Het koopproces verliep soepel en de goederen kwamen goed verpakt aan. Hartelijk dank.

Evelien

Snelle levering, mooie stoel.

Sandra

Na gebeld te hebben erg vriendelijk te woord gestaan . Mooi product voor lagere prijs als elders en snel geleverd

Arie

Ondanks de Corona door slechte levering van de fabrikant, doen ze er alles aan om optijd te leveren. Ook telefonisch goed bereikbaar. Mooi product niet beschadigd. Door lange wachttijd is mij ook... Ondanks de Corona door slechte levering van de fabrikant, doen ze er alles aan om optijd te leveren. Ook telefonisch goed bereikbaar. Mooi product niet beschadigd. Door lange wachttijd is mij ook nog 5% korting belooft.

Leen

Hele goede afwikkeling van je bestelling.