Bij het zoeken naar een salontafel kwam ik op de Furnea site terecht. precies wat we zochten voor een heel scherpe prijs. Assortiment anders dan de de meubels waar we door de "grote" meubelzaken en...Bij het zoeken naar een salontafel kwam ik op de Furnea site terecht. precies wat we zochten voor een heel scherpe prijs. Assortiment anders dan de de meubels waar we door de "grote" meubelzaken en dito programma's mee doodgegooid worden. Hier hoef je niet mee te doen met de trend die opgelegd wordt. Bij deze winkel vind je meerdere stijlen, je hoeft niet mee te lopen. communicatie via de chat met Furnea was bijzonder prettig. hier wordt je ook nog als klant gezien. fijn is het ook dat deze "voornamelijk" internet winkel een fysieke winkel en showroom heeft. geeft mij altijd wel een geruststellend gevoel. wij hebben een product van een Engelse fabrikant gekocht met een geschatte levertijd van 1 a 2 weken. toen de twee weken dreigde te overschreden te worden kregen we van Furnea een keurige mail met uitleg dat het iets langer ging worden. Echter 3 dagen later kregen de melding dat het meubel naar ons onderweg was. Furnea werk samen met koeriersbedrijf "meubeltrien", wat ook weer perfect geregeld was. duidelijke mail met alle informatie over de bezorging. Werden keurig te woord gestaan en meegedacht omdat het bezorg moment niet uitkwam. route's werden aangepast. kortom ook hier fijne ervaring. denk wel dat ik bij dit bedrijf al eerste kijk als we iets voor onze woning nodig hebben.
Cathy
Salontafel(s) zijn precies zoals zoals op de foto. Goed verpakt in bubbelpapier. Makkelijk in elkaar te zetten, heel blij mee....
Leonie
Ondanks verwachte levertermijn van 8-10 weken hadden we de tafels binnen een week in huis! Mooie kwaliteit.
marian
Mijn ervaring is super. Snelle en nette levering. Heel tevreden over de kwaliteit. Top
Christa
Ik had een beschadiging aan mijn tafel. Dit wordt supersnel opgelost. Kreeg direct antwoord op mijn mail .
Jaap
Op 7 augustus 2 identieke schoenenkastjes besteld die ‘op voorraad waren’ en binnen 3-5 werkdag geleverd zouden worden. Na een week niets, dus gemaild. Bleek er maar 1 op voorraad dus die kon ik dan...Op 7 augustus 2 identieke schoenenkastjes besteld die ‘op voorraad waren’ en binnen 3-5 werkdag geleverd zouden worden. Na een week niets, dus gemaild. Bleek er maar 1 op voorraad dus die kon ik dan de week erop wel ontvangen. Op het 2e kastje hebben we 3 maanden gewacht…. Kortom, perfecte website voor zeer geduldige mensen…. (Dropshipping??)
Freddy
Voor mij was het een leuke puzzel om in elkaar te zetten. Het is een degelijk meubelstuk dat heel goed bij mijn andere meubels in de woonkamer passen en heeft voldoende ruimte om aan te werken.
fatih
Unieke assortiment, en ook van goede kwaliteit. ben er erg blij mee. Ook handig is dat je accessoires kunt halen voor je kast.
Hanny
De levering was prima geregeld en kwam op de afgesproken dag en tijd aan. Het computermeubel wat ik besteld heb voldeed qua uiterlijk wel aan mijn wensen maar de hoogte is waardeloos. Het Rader...De levering was prima geregeld en kwam op de afgesproken dag en tijd aan. Het computermeubel wat ik besteld heb voldeed qua uiterlijk wel aan mijn wensen maar de hoogte is waardeloos. Het Rader computermeubel is VEEL TE LAAG. Je benen kunnen niet normaal onder de plank van het toetsenbord. kortom we gaan er nu zelf voor zorgen dat het meubel zeker 10-15cm omhoog komt, zodat er wél fatsoenlijk aan te werken valt.
Hendrik
De mooie schoenenkast is vorige maand bij de transporteur gearriveerd. Deze heeft twee keer een datum geprikt waarop voor ons aflevering niet mogelijk was, de laatste op 29 oktober. Dit heb ik...De mooie schoenenkast is vorige maand bij de transporteur gearriveerd. Deze heeft twee keer een datum geprikt waarop voor ons aflevering niet mogelijk was, de laatste op 29 oktober. Dit heb ik bijtijds laten weten. Een nieuwe afspraak in onderling overleg is niet mogelijk. Er zou door de transporteur een nieuwe afspraak worden geprikt. Tot op heden (7 november) is dat nog niet gebeurd.