Furnea

Michel

De levering verliep zeer goed, ondanks het feit dat de chauffeur verschillende keren moest zoeken en contact met ons moest opnemen. Dus niets om over te klagen en zeer snel. Ik heb slechts een... De levering verliep zeer goed, ondanks het feit dat de chauffeur verschillende keren moest zoeken en contact met ons moest opnemen. Dus niets om over te klagen en zeer snel. Ik heb slechts een kleine opmerking over de twee stoelen: ik heb de indruk dat ze in de showroom werden tentoongesteld, want ze waren al in elkaar gezet en verpakt in plastic en niet in een doos. Ik zag een klein spoor van slijtage, maar niets ernstigs, en de prijs was een promotie. Ik had liever gehad dat ik hiervoor gewaarschuwd was.

Tilly

Helemaal tevreden met het vloerkleed. Levering super snel.

Nicole

De bestelling is prima verlopen. Redelijk snelle levering, maar op de dag van de levering zelf erg lang moeten wachten. We hadden doorgekregen dat de levering tussen 10 en 14 zou zijn, echter is de... De bestelling is prima verlopen. Redelijk snelle levering, maar op de dag van de levering zelf erg lang moeten wachten. We hadden doorgekregen dat de levering tussen 10 en 14 zou zijn, echter is de tafel pas na 17 uur geleverd. We hebben hiervoor zelf contact moeten leggen met het transportbedrijf, dit was wel een beetje jammer. De tafel verkeerde in prima staat. Wel was een van de tafelpoten niet goed gemonteerd, doordat de schroeven doorgedraaid waren. Wij hebben hiervoor zelf nu vervangende schroeven geplaatst. Ook dit vonden wij jammer.

Ogier

Concurrerende prijzen. Zelfde kleed bij Carpetright was bijna 100 euro duurder. En er ging iets mis met een kortingscode maar dat was binnen 10 minuten opgelost via de chat. Dat heb ik nog nooit... Concurrerende prijzen. Zelfde kleed bij Carpetright was bijna 100 euro duurder. En er ging iets mis met een kortingscode maar dat was binnen 10 minuten opgelost via de chat. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ga zo door!

EJ

Site duidelijk, product goed en op tijd geleverd

R.L.

Voor een klant moest ik een computertafel leveren, de keuze viel op een tafel van Jahnke. Hoewel het zeer lang duurde (door externe en begrijpelijke redenen) voor deze geleverd werd, was het een... Voor een klant moest ik een computertafel leveren, de keuze viel op een tafel van Jahnke. Hoewel het zeer lang duurde (door externe en begrijpelijke redenen) voor deze geleverd werd, was het een groot plezier om uiteindelijk een zeer degelijke, mooi afgewerkte en makkelijk te monteren tafel af te kunnen leveren.

Antje

Furnea was goed bereikbaar voor vragen. Maar toen het product het bedrijf had verlaten verliep nauwelijks iets zoals afgesproken door matige prestatie van het bedrijf dat hiervoor verantwoordelijk... Furnea was goed bereikbaar voor vragen. Maar toen het product het bedrijf had verlaten verliep nauwelijks iets zoals afgesproken door matige prestatie van het bedrijf dat hiervoor verantwoordelijk was. Het product staat nu bij de buren op ons te wachten. Kan product zelf dus nog niet beoordelen.

Fred

Uw transporteur schrijft, Zorg dat er op de afgesproken dag en tijd iemand aanwezig is. Hiermee voorkomt u dubbele transportkosten. Onze chauffeur neemt een uur voor aankomst telefonisch contact met... Uw transporteur schrijft, Zorg dat er op de afgesproken dag en tijd iemand aanwezig is. Hiermee voorkomt u dubbele transportkosten. Onze chauffeur neemt een uur voor aankomst telefonisch contact met u op. Er word mij verteld door uw transporteur(nadat ik gebeld heb,niet zij) dat mijn bestelling nog niet binnen is, komt door hun geautomatiseerde toestand, ja eh het is nu blijkbaar wel binnen. En of ik weer zo vriendelijk zou willen zijn om weer een hele middag hier voor thuis te blijven,Anders, waarschijnlijk weer(?) dubbele transportkosten. ooh ja na 2x bellen smoes nr 3 , de chauffeur was ziek.. Kijk, bel ik zelf niet, moet ik wel heel dom zijn om weer een hele dag te gaan wachten Ik koop een salon tafeltje van bijna 600 euro, en word continu in de maling genomen. Dus bij deze ik wil niets meer te maken hebben met Furnea en de aan hun gelieerde bedrijven Zie onder mijn afspraken met Furnea en hun transport bedrijf, daar er bij geen van beide bedrijven ook geen enkele klant vriendelijke oplossing bedacht kan worden zeg ik bij deze mijn opdracht voor het leveren van het tafeltje op. Ik wil uw tafeltje niet meer , en er word ook geen prijs meer gesteld op wat voor oplossing dan ook F W Willemsen Ordernr: 2395 Orderdatum: 02-11-2021 12:34 Ophalen: 02-11-2021 om 12:34 1 Colli Furnea.nl Regoutstraat 1 3125BH SCHIEDAM Afleveren: 04-11-2021 tussen 12:00 en 16:00 1 Colli Fred Willemsen Uw referentie: FRN38463

Nathalie

Snelle levering, goede service.

herald

Goede service en komen afspraken na