Werft goed op de hoogte gehouden, zoals op de foto salon tafel geleverd. Top.
Rob
Snel geleverd en prima kwaliteit
Piotr
Goed verpakt en snel geleverd. Zoals het hoort. Dank u!
Mw
De bestelling ging goed,en snel. En ook de bezorging was in enkele dagen zoals beloofd ook een feit. De bijzettafels werden keurig bezorgd in een sterke,grote doos,en de tafeltjes zelf waren goed...De bestelling ging goed,en snel. En ook de bezorging was in enkele dagen zoals beloofd ook een feit. De bijzettafels werden keurig bezorgd in een sterke,grote doos,en de tafeltjes zelf waren goed verpakt.
Jaap
Furnea reageerde correct op mijn mail van mij met een klacht. De mail ging over een lamp met een erg slechte constructie. De lamp was gekocht voor € 349. Dan verwacht ik geen goedkoop ding De...Furnea reageerde correct op mijn mail van mij met een klacht. De mail ging over een lamp met een erg slechte constructie. De lamp was gekocht voor € 349. Dan verwacht ik geen goedkoop ding De verbinding tussen de staande lamp en de vloerplaat waar de lamp op gemonteerd is, is echter bij deze lamp heel licht uitgevoerd en was al bij het monteren stuk gegaan. Lamp daarmee niet te gebruiken. Gevaarlijk ook. Oplossing van Furnea na wat heen en weer gemail; stuur maar terug en je kunt je geld terugkrijgen, maar, als dat niet in de originele verpakking gebeurt en als er mogelijk gebruiks- of montagesporen op het product zijn te vinden, kan 30 tot 50% van de aankoopsom worden ingehouden. Ja duh - natuurlijk zijn er montagesporen te vinden als je als koper probeert een slecht product toch nog gemonteerd te krijgen. Ik verwacht dat als ik een product retourneer omdat het gewoon niet goed is, ik 100% van het aankoopbedrag terug krijg. En niet een strafkorting van max € 175 aan mijn broek krijg!! Slechte zaak - echt de laatste keer dat ik hier iets gekocht heb.