Bijzettafel Semer II besteld. Snel en correct geleverd. Zeer degelijk product. Stevig en zwaar. Prijs kwaliteit dus okay.
Arwind
Super ervaring, snelle service ook mbt terugsturen en afwikkeling van beschadigd artikel.
Joke
Product was snel besteld en tot mijn verbazing de volgende dag al geleverd. Je kon duidelijk zien op welk moment de bezorger kwam. Prima geregeld. Product is mooi
Petra
Een betrouwbare winkel!
Jos
In Schiedam netjes en leuk ontvangen. Er was genoeg ruimte en creativiteit om ideeën uit te werken. Wat betreft de montage dat was wel goed. Helaas waren de deurtjes niet afgesteld en zijn er geen...In Schiedam netjes en leuk ontvangen. Er was genoeg ruimte en creativiteit om ideeën uit te werken. Wat betreft de montage dat was wel goed. Helaas waren de deurtjes niet afgesteld en zijn er geen afwerkdopjes bijgeleverd.
Monique
Ons schoenenkast hebben we goed ontvangen. Bedankt
Evert
Goede service, levering op tijd en klantenservice reageert goed!
Jacco
Alles was goed geregeld en mooie meubels
Edith
Zeer goede levering en geeft netjes bericht bij vertraging
Luke
Ik had een schoenenkast besteld. Na maanden van uitstel en verschillende emails wanneer het dan wel zou komen, dan toch gekregen. Over de schoenenkast zelf, tot nu toe tevreden. Antwoord gekregen...Ik had een schoenenkast besteld. Na maanden van uitstel en verschillende emails wanneer het dan wel zou komen, dan toch gekregen. Over de schoenenkast zelf, tot nu toe tevreden. Antwoord gekregen dat men een email heeft gestuurd dat de leveringsproblemen zijn met de leverancier en dat dit niet hun fout is, ik vind dit een makkelijk manier om te zeggen dat het niet hun problemen zijn. De klant heeft hier niets aan.