Furnea

Eugenie

Top geleverd! Stevige schoenen kast Goede communicatie via mail gehad ove de levering en vlot ontvangen Bezorger had ook een duidelijk tijdblok en werd in dat blok geleverd

John

Bij het monteren van een tafeltje bleek de glasplaat een beschadiging te hebben. Na het indienen van de klacht heeft Furnea direct en snel gehandeld. Binnen korte tijd van de leverancier een... Bij het monteren van een tafeltje bleek de glasplaat een beschadiging te hebben. Na het indienen van de klacht heeft Furnea direct en snel gehandeld. Binnen korte tijd van de leverancier een vervangende glasplaat ontvangen. TOP

J.E.

Niet enthousiast over het bedrijf. Stoel was goed. Twee keer bij besteld. Leveringen meermaals verlaat met vage ‘excuses’. Ik bestel niet weer. Gelukkig kreeg ik 15 euro korting (op een bestelling... Niet enthousiast over het bedrijf. Stoel was goed. Twee keer bij besteld. Leveringen meermaals verlaat met vage ‘excuses’. Ik bestel niet weer. Gelukkig kreeg ik 15 euro korting (op een bestelling twv 400) omdat ze zo laat leverden. Slaat natuurlijk nergens op. Doe dan niks.

Arie

In de showroom vakkundig geholpen. Artikel snel geleverd. Zeer tevreden.

Steven

Goede service, mooie dingen en er wordt alles aan gedaan om je tevreden te stellen.

Anne

Snelle levering, mooi kleed.

Katoo

Wat een snelle levering naar België. En zeer goede kwaliteit

Kees

Levering zoals beloofd en kwaliteit meubels boven verwachting goed.

Mesut

Het product was beschad?g in de lading, ze stuurden onmiddellijk een nieuw exemplaar

Marion

Alles liep op rolletjes