Slechte communicatie tussen Furnea, richmond en de klant service erg slecht. ze proberen het maar uiteindelijk loopt het uit op een slechte comminicatie en buitendat wordt er ook verkeerde info...Slechte communicatie tussen Furnea, richmond en de klant service erg slecht. ze proberen het maar uiteindelijk loopt het uit op een slechte comminicatie en buitendat wordt er ook verkeerde info gegeven.
Nathan
Communicatie had wat beter gekund
Helga
Alle tijd werd er door de medewerkster genomen om ons de kans te geven de juiste keuze aan badkamermeubels te maken, ook gaf zij zinvolle tips. Meubels werden volgens afspraak op tijd geleverd....Alle tijd werd er door de medewerkster genomen om ons de kans te geven de juiste keuze aan badkamermeubels te maken, ook gaf zij zinvolle tips. Meubels werden volgens afspraak op tijd geleverd. Kortom, een dikke pluim voor Furnea!
E.
Na verhuizing had ik een (nieuw) bureau, archiefkast en rol-lade-blok nodig. Op de site was een en ander gemakkelijk te bestellen. Gekozen voor gemonteerde aanlevering. Alle meubelen door twee...Na verhuizing had ik een (nieuw) bureau, archiefkast en rol-lade-blok nodig. Op de site was een en ander gemakkelijk te bestellen. Gekozen voor gemonteerde aanlevering. Alle meubelen door twee vriendelijke heren gebracht en de laatste onderdelen ook ter plaatse gemonteerd. Rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Ik weet waar ik nog eens wat bestel !
WKF
Slechte communicatie tussen Furnea en de klant tevens zeer slechte service. hebben nog een hoop te leren
Patrick
Bestellen ging probleemloos, net als betalen. Spullen werden keurig geleverd door vriendelijke bezorgers. Enige minpuntje: werd iets later geleverd dan van tevoren werd aangegeven. Op zich geen...Bestellen ging probleemloos, net als betalen. Spullen werden keurig geleverd door vriendelijke bezorgers. Enige minpuntje: werd iets later geleverd dan van tevoren werd aangegeven. Op zich geen probleem, maar het zou fijn zijn geweest als ik niet zelf actie moest ondernemen om dat te ontdekken. Actief informeren zou een 10 hebben opgeleverd.
Roel
Producten die ik bestel zijn prima in orde, degelijk en goed gemaakt. Het in elkaar zetten levert geen problemen op, alles past precies en nooit tekort aan onderdelen. Producten worden uitstekend...Producten die ik bestel zijn prima in orde, degelijk en goed gemaakt. Het in elkaar zetten levert geen problemen op, alles past precies en nooit tekort aan onderdelen. Producten worden uitstekend verpakt. Enige minpunt is de soms wat lange levertijden.
Anushka
Bed ziet er precies zo uit als beschreven. Mijn dochter is er erg blij mee. Levertijd was langer dan aangegeven.
Pieter
Duidelijke communicatie over te verwachte levering en daar stipt aan gehouden. Fijn product met goede beschrijving
Bart
Het was eerst voorzien dat onze bestelling zou geleverd worden na 4 a 6 weken. Dit bleek door de coronamaatregelen iets later te zijn. Daar kregen we een duidelijke mail over en ook met de melding...Het was eerst voorzien dat onze bestelling zou geleverd worden na 4 a 6 weken. Dit bleek door de coronamaatregelen iets later te zijn. Daar kregen we een duidelijke mail over en ook met de melding in welke week het dan wel zou geleverd worden. Het is dan ook in die week geleverd. Ook de communicatie rond de levering was perfect. We kregen een mail voor de levering een dag later. Er moest iemand thuis zijn maar dit bleek voor ons onmogelijk. Ook na de normale kantooruren hebben we via WhatsApp kunnen communiceren met het bedrijf die de levering organiseert. Het meubel zelf was ook prima, alle onderdelen waren geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing!