Leverings datum twee maal uitgesteld. Ondanks het lange wachten wel correct op de hoogte gehouden. Altijd reactie gekregen op mijn mails.
Hub
Prima en netjes alle afgehandeld
Mustafa
Zelfs in deze moeilijke tijden waarbij alles vertraagd is, heb ik het product met niet al teveel vertraging ontvangen.
Astrid
Ik had gevraag ivm bezorging eerst contact op te nemen met mij,is niet gebeurd.Er zat geen gebruiksaanwijzing bij, het meubel hoe deze in elkaar te zetten. 1 Lade krijgen we niet goed ondanks de...Ik had gevraag ivm bezorging eerst contact op te nemen met mij,is niet gebeurd.Er zat geen gebruiksaanwijzing bij, het meubel hoe deze in elkaar te zetten. 1 Lade krijgen we niet goed ondanks de nummertjes eerst iemand uit eigen kring nog ernaar laten kijken.
Veronica
Erg goed, op tijd geleverd, mooie spullen
cora
Onze ervaring is goed met Furnea. Verkoper Ferdi heeft ons perfect geholpen. Later bleek dat de kast die wij hadden besteld, niet in de slaapkamer paste, daar ze tijdens de bouw een extra koof...Onze ervaring is goed met Furnea. Verkoper Ferdi heeft ons perfect geholpen. Later bleek dat de kast die wij hadden besteld, niet in de slaapkamer paste, daar ze tijdens de bouw een extra koof hadden gemaakt, op de plaats waar de kast moest komen te staan en wat niet weg gehaald kon worden. Waarna wij contact hebben opgenomen met Ferdi, en wij konden gelukkig het formaat van de kast nog aanpassen, zonder moeilijk te doen. TOP SERVICE !. Tijdens het monteren van de meubels, was het super gezellig met Ferdi en zijn collega's. Wij zijn tevreden en mochten wij nog eens iets nodig hebben, dan weten wij jullie te vinden !.
Floris
Erg blij met het wandmeubel wat we besteld hadden. Ziet er mooi uit en niet te vergeten geweldige klantenservice: erg behulpzame medewerkers! Zelf had ik een klein foutje gemaakt bij de montage,...Erg blij met het wandmeubel wat we besteld hadden. Ziet er mooi uit en niet te vergeten geweldige klantenservice: erg behulpzame medewerkers! Zelf had ik een klein foutje gemaakt bij de montage, maar samen met furnea zijn we tot een geweldige oplossing gekomen! Wij gaan nu lekker genieten van het meubel!
Ronald
Alles was perfect
John
Levertijd was langer dan verwacht. Goed verpakt en redelijk eenvoudig om in elkaar te zetten.
Jan
Het mooie Lallee Monaco tapijt werd snel geleverd. Er zaten wel wat gaten in de plastieken verpakking maar die waren klein en beschadigde het tapijt niet. Nu genieten van dit mooie en zachte shaggy...Het mooie Lallee Monaco tapijt werd snel geleverd. Er zaten wel wat gaten in de plastieken verpakking maar die waren klein en beschadigde het tapijt niet. Nu genieten van dit mooie en zachte shaggy vloerkleed.