Mooi spul ! Prima kwaliteit en snel en eenvoudig in elkaar te zetten, indien nodig.
Cor
Van bestellen tot afrekenen zonder probleem
Terra
Na het plaatsen van mijn bestelling , bleek niet alles op voorraad. Heel snel had ik daar een mail over. Binnen de verwachtte levertijd waren mijn spullen geleverd. Top
menno
Alle winkels dicht door corona, maar een demo bank leveren zat er niet in, eindelijk na drie maanden de bank geleverd ipv de beloofde 3 weken, zat het impregnatie middel er niet bij, foutje sorry..
Lian
We hebben het kastje op de beloofde datum ontvangen en goede informatie ontvangen. 3 sterren omdat er een kleine beschadiging zat op een van de laatjes.
Agnes
Kwaliteit ook goed.
Wilma
Mooi product en een snelle levering .
Rick
Tafel werd supersnel geleverd, de instructie voor montage heb ik wel eens duidelijker gezien maar ik ben er uitgekomen. Het is een mooie tafel als afgebeeld op de website.
Irma
Mooie spullen, netjes ingepakt, vriendelijke bezorger. Jammer dat het door corona 2 weken later werd geleverd.
Feline
Er word snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit