Furnea

Hans

Geweldige service, vriendelijke bezorgers. Wij hebben gekozen om het in elkaar te laten zetten en binnen af te laten leveren. Nou echt geweldig en zeer goed materiaal.

Juliette

Mooi niervormig bureau gekocht. Moest er wel wat langer op wachten maar uiteindelijk de moeite waard. Wel jammer dat er alleen een Amerikaanse stekker bij werd geleverd waardoor ik nog een Europese... Mooi niervormig bureau gekocht. Moest er wel wat langer op wachten maar uiteindelijk de moeite waard. Wel jammer dat er alleen een Amerikaanse stekker bij werd geleverd waardoor ik nog een Europese adaptor nodig had. Ik hoop dat mijn lamp net zo mooi is en nu ook snel komt..

Marcella

Het meubel is perfect. De levering was niet echt duidelijk. Bij bestelling was het via DPD en eventueel de parcelshop dus wij waren gerust dachten we. Dan kwam een mail één dag op voorhand dat de... Het meubel is perfect. De levering was niet echt duidelijk. Bij bestelling was het via DPD en eventueel de parcelshop dus wij waren gerust dachten we. Dan kwam een mail één dag op voorhand dat de levering anders ging gebeuren en moesten we in allerijl iemand optrommelen om dit in ontvangst te nemen zodat we geen extra leveringskosten zouden moeten betalen.

G

Het is wel en gepuzzel om het in elkaar te zetten, eigenlijk zouden de houten delen van een sticker moeten zijn voorzien. je moet nu de gaatjes tellen waar, waar moet komen. Maar het is een prachtig... Het is wel en gepuzzel om het in elkaar te zetten, eigenlijk zouden de houten delen van een sticker moeten zijn voorzien. je moet nu de gaatjes tellen waar, waar moet komen. Maar het is een prachtig solide bureau.

Vicky

Veel te laat, en levering niet ok

Nolda

Ons tafelblad is beschadigd. Op klacht direct contact gehad met hun.

Georgina

Goede communicatie, product van goede kwaliteit.

Wesley

* 2tv meubels zijn 1,5 week later geleverd zonder enige deftige communicatie * deur is beschadigd

Anniesje

Het viel gelukkig mee. De gevreesde 5 weken levertijd werd gelukkig twee weken. Of het aan te rekenen is aan Furnea kan ik niet op zeker zeggen. Maar er zullen snellere postbezorgers zijn die wel... Het viel gelukkig mee. De gevreesde 5 weken levertijd werd gelukkig twee weken. Of het aan te rekenen is aan Furnea kan ik niet op zeker zeggen. Maar er zullen snellere postbezorgers zijn die wel doen wat ze beloven.